SUV-ul de lux BMW X7 arată spectaculos, tunat de japonezi

Autor: Elena Luchian 30 aug. 2021 Știri auto

Un BMW X7 a fost tunat de japonezii de la 3D Design. Colosul bavarez cu șapte locuri arată spectaculos și agresiv.

GALERIE FOTO

În așteptarea versiunii facelift, BMW X7 încă este o muză pentru companiile de tuning. Un model vopsit în Alpine White a ajuns pe mâinile celor de la 3D Design.

În partea frontală, a apărut un spoiler nou, vopsit în culoarea caroseriei, care îi asigură un look mai agresiv. Au același scop noile prize de aer. Un eleron și-a făcut apariția în partea posterioară, în continuarea acoperișului, cu rol în optimizarea aerodinamicii.

Se regăsesc la bordul SUV-ului cu o lungime de peste 5 metri, un pedalier din aluminiu și un volan redesenat. 3D Design păstrează misterul în privința acestui pachet.

BMW X7 tunat doar… vizual

Specialiștii de la 3D Design nu au intervenit asupra motorului. Așa că acest BMW X7 xDrive35d este pus în mișcare de același motor turbo diesel de 3.0 litri cu șase cilindri. Unitatea dezvoltă 265 de cai putere și un cuplu maxim de 620 Newtoni metru.

În România, singura versiune diesel disponibilă este BMW X7 xDrive40d cu 340 de cai putere și tehnologie mild-hybrid. Mașina cu această motorizare pornește, în țara noastră, de la 87.882 de euro.

X7 va primi o versiune facelift în această toamnă, la aproximativ 2 ani și jumătate de la momentul lansării modelului pe piață. Fotografii spion au surprins SUV-ul în teste. Acesta ar putea avea o parte frontală cu faruri complet noi, așa cum am putut vedea și la randările care redau designul viitoarei generații Seria 7. Rămâne pe poziția grila colosală a radiatorului.

Vor rămâne aproximativ aceleași dimensiunile SUV-ului premium. În prezent, acesta măsoară 5.151 milimetri în lungime, 2.000 milimetri în lățime și 1.805 milimetri în înălțime, iar ampatamentul său este de 3.105 milimetri. Configurația cu cinci locuri propune un volum al portbagajului de 750 de litri. Cei care au nevoie de 7 locuri vor fi nevoiți să se descurce cu 326 litri.

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide