Brabus dezvăluie noul P 900 Rocket Edition, un pick-up cu 900 de cai sub capotă și cu un preț de aproape 650.000 de euro

Autor: Adrian Somai 23 sept. 2022 Știri auto

Brabus prezintă la sfârșitul acestei săptămâni noul P 900 Rocket Edition, un pick-up ce are la bază modelul Mercedes-AMG G63. Avem în față practic o ediție specială, Rocket Edition urmând să fie construit într-o serie limitată de numai 10 exemplare. Prețul unui P 900 Rocket Edition este de 649.600 de euro, fără taxe incluse.

Fiind vorba despre o realizare a specialiștilor în tuning de la Brabus, noul P 900 Rocket Edition vine la pachet cu o serie întreagă de modificări substanțiale la toate capitolele. La capitolul design, bolidul este vopsit într-un gri închis lucios, cu o serie de accente de culoare roșie amplasate în zona grilei frontale, barelor de protecție și la evacuare, menite să dea și mai multă personalitate mașinii. În comparație cu un AMG G63, P 900 Rocket Edition are o gardă la sol mai joasă cu 45 de mm.

Caroseria lui P 900 Rocket Edition este preluată de la modelul Brabus 800 Adventure XLP și este montată pe un șasiu nou. Mai multe elemente, printre care spoilerele și oglinzile, sunt realizate din fibră de carbon. Pe capotă se poate observa o suprafață transparentă, prin care motorul poate fi văzut chiar și când capota este închisă. Totodată, mai putem să adaugăm și faptul că grila frontală este iluminată. Bolidul este echipat cu un set de jante cu dimensiuni de 24 de inci, realizate din fibră de carbon.

Putere de 900 de cai sub capotă

Brabus P 900 Rocket Edition impresionează însă cel mai tare la capitolul tehnic, așa cum era de așteptat. Bolidul este echipat cu un motor V8 bi-turbo cu capacitate de 4.5 litri, capabil să dezvolte 900 de cai putere și un cuplu maxim de 1.050 Nm. Transmisia este asigurată prin intermediul unei cutii de viteze automate cu nouă trepte, puterea fiind transmisă către toate roțile. Suspensia a fost la rândul ei modificată astfel încât să ofere mai multă dinamică și performanță.

În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h este posibil de realizat în numai 3.7 secunde. Viteza maximă pe care o poate prinde acest P 900 Rocket Edition a fost limitată electronic la 280 km/h.

Sursa: Motor1 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Brabus


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide