A apărut pe piață o nouă anvelopă all season. Tot mai mulți șoferi aleg cauciucuri cu care pot merge tot anul

Autor: Ionuț Vîlciu 12 mai 2023 Știri auto

Bridgestone anunțat lansarea Turanza All Season 6, noua anvelopă premium pentru turisme. Această nouă anvelopă a fost concepută pentru toate anotimpurile.

Bridgestone, unul dintre cei mai importanți producători de anvelope, a anunțat lansarea Turanza All Season 6, o nouă anvelopă premium pentru turisme, concepută pentru toate anotimpurile. Dezvoltată pentru a performa optim indiferent de anotimp, anvelopa Bridgestone Turanza All Season 6 a fost creată pe baza unei cercetări ample pe piața auto.

Această lansare vine în urma unei evoluții semnificative a pieței de anvelope all-season, înregistrată după lansarea predecesorului anvelopei Bridgestone Turanza All Season 6, în 2018. Acum, segmentul reprezintă 21% din piața europeană. Șoferii care nu se confruntă cu condiții de iarnă severe sau care conduc în zone urbane cu drumuri tratate optează din ce în ce mai des pentru o anvelopă all-season.

Bridgestone spune că noua anvelopă Turanza All Season 6 ar trebui să performeze bine în orice condiții, indiferent dacă vorbim despre carosabil uscat, ploaie sau zăpadă.

Bridgestone Turanza All Season – tot mai mulți șoferi aleg anvelope cu care pot merge tot anul

Potrivit testelor efectuate de una dintre cele mai respectate instituții independente de testare auto din Europa, TÜV SÜD, anvelopa Bridgestone Turanza All Season 6 oferă performanțe de frânare excelente pe carosabil umed și performanțe excelente de frânare în condiții de carosabil uscat, sau cu zăpadă, cel puțin asta declară Bridgestone.

De asemenea, anvelopa Bridgestone Turanza All Season 6promite o îmbunătățire de 20% în comparație cu modelul precedent, Bridgestone Weather Control A005 EVO, atunci când vine vorba de durata de viață.

„Am luat în calcul dorințele a mii de șoferi din Europa în timp ce dezvoltam Bridgestone Turanza All Season 6. Având o perspectivă cu adevărat cuprinzătoare a provocărilor zilnice cu care se confruntă aceștia, suntem capabili să extindem și să îmbunătățim continuu portofoliul nostru de produse pentru a răspunde nevoilor lor. Dezvoltată în conformitate cu angajamentul Bridgestone E8, Turanza All Season 6 exemplifică efortul nostru continuu de inovare a produselor, fiind una dintre cele cinci noi anvelope de consum lansate în 2023 – iar această lansare vine la momentul potrivit, răspunzând creșterii cererii de anvelope all-season în Europa, observată în ultimii ani”, a declarat Emilio Tiberio, Chief Technical Officer și Chief Operating Officer la Bridgestone EMIA.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: elements.envato.com


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide