Bridgestone Turanza All Season 6 este anvelopa câștigătoare a testului de anvelope all-season pentru SUV-uri în 2023

Autor: Ionuț Vîlciu 26 sept. 2023 Știri auto

Bridgestone Turanza All Season 6 este câștigătoarea testului de anvelope all-season pentru SUV-uri în 2023. Anvelopele all-season devin variante tot mai atractive pentru șoferi.

Bridgestone Turzanza All Season 6 a fost declarată câștigătoarea testului de Anvelope All-Season pentru SUV-uri 2023, realizat de Auto Bild Allrad. Anvelopa premium pentru orice anotimp, excelează la categoria privind manevrarea în zăpadă, performând „la nivelul anvelopelor de iarnă”, și primește cea mai mare notă la frânarea pe carosabil umed. La dimenisunea 235/65 R 17, anvelopa Turanza All Season 6 ocupă primul loc și a fost catalogată drept „exemplară”.

Fie că este vorba de zăpadă, condiții de umiditate crescută sau drumuri uscate, această anvelopă all-season a oferit performanțe solide și este desemnată câștigătoare de către profesioniștii de testare ai revistei.

Bridgestone Turanza All Season 6 a fost desemnată cea mai bună anvelopă all-season pentru SUV-uri

Pe lângă performanțele bune la capitolul manevrabilitate și tracțiunea pe zăpadă, această anvelopă se descurcă bine, în mod special, la frânarea pe drumuri umede, oferind o „performanță impresionantă”. Având cea mai mică distanță de frânare în cadrul testului, Turanza All Season 6 nu doar depășește concurența, oferind performanțe comparabile cu cele ale unei anvelope de vară dedicate.

„Suntem extrem de mulțumiți de rezultatele testului de Anvelope All-Season pentru SUV-uri realizat de Auto Bild Allrad. Victoria obținută la finalul testelor nu este doar o dovadă a muncii noastre continue bazate pe cercetare și dezvoltare, ci și o dovdă a angajamentului nostru continuu pentru siguranța rutieră”, afirmă Steven De Bock, Vice President of Consumer Replacement and OE at Bridgestone EMIA. „Vom continua să ne concentrăm asupra furnizării de produse premium de cea mai înaltă calitate pentru clienții noștri, dar și pentru partenerii din industrie, consolidând astfel încrederea în mobilitatea orientată către viitor.”

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Bridgestone


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide