BT Leasing vinde o epavă a unui BMW Seria 5. Motorul și transmisia sunt defecte – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 22 sept. 2023 Știri auto

Există cazuri în care prețul unei mașini implicate într-un accident poate fi atractiv. Poate că acea mașină a fost reparată corespunzător, dar sunt șanse la fel de mari să nu. Oricum ar fi, cumpărarea unei mașini care a fost implicată într-un accident se poate deveni costisitoare pe termen lung, chiar dacă, în primă fază, prețul poate părea extrem de ofertant.

Chiar și așa, sunt destui oameni care se aventurează și cumpără astfel de mașini defecte, pe care le repară și le folosesc. Mașini precum acest BMW Seria 5, care a fost înmatriculat inițial în 2014. De atunci pare că s-au întâmplat foarte multe și, în ciuda tuturor acestor multe probleme, mașina încă stă pe propriile roți.

Epava unui BMW Seria 5, vândută de BT Leasing cu 3.800 de euro

Listat la vânzare pe site-ul BT Leasing, acest BMW 530d are foarte multe probleme, începând cu motorul de 3,0 litri diesel, în 6 cilindri, care este efect. La fel este cazul și pentru cutia de viteze automată cu 8 rapoarte. Astfel, trenul de rulare al mașinii este inutilizabil, restul mașinii rămânând o cochilie. Din păcate, nici kilometrajul nu poate fi citit, deoarece mașina are piese defecte, care nu sunt compatibile cu unitatea centrală. Vedem că mașinii i-a fost montat un tablou de bord gradat în mile pe oră, dar acesta nu comunică cu restul mașinii.

Judecând imaginile oferite, acest BMW Seria 5 nu a avut o viață ușoară deloc. Nu doar că motorul și cutia de viteze sunt defecte, dar nici caroseria mașinii nu este în cea mai bună stare. Toate panourile sunt pline de zgârieturi și de lovituri. Nici interiorul nu se prezintă mai bine. În plus, deși mașina are jante din aliaj, acestea sunt luate de pe un alt model BMW, iar anvelopele par a fi consumate.

În primăvara acestui an, mașina era listată la vânzare pentru suma de 4.998 de euro cu TVA inclus. În prezent, prețul cerut pe mașină a scăzut simțitor. Mașina este vândută acum pentru suma de 3.808 euro cu TVA inclus. Mașina este foarte deteriorată și probabil că singura utilizare pe care o mai poate avea ar fi cea de mașină pentru piese.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide