BT Leasing vinde un BMW Seria 5 cu motor și cutie de viteze defecte. Mulți se întrebă dacă merită 5.000 de euro – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 27 mart. 2023 Știri auto

Deși prețul unei mașini care a fost implicată într-un accident poate fi semnificativ mai mic decât cel al unei mașini noi sau a unei mașini rulate care nu a suferit un impact, cumpărarea unei mașini rulate care a trecut printr-un accident poate fi mai costisitoare pe termen lung și poate pune în pericol siguranța dumneavoastră și a pasagerilor.

Cu toate acestea, există destule oferte pentru cei care se încumetă să achiziționeze o mașină cu probleme pe care apoi să o repare și să o repună în circulație. Cum ar fi acest BMW Seria 5 înmatriculat pentru prima dată în anul 2014. Găsit pe site-ul Btleasing.ro, sedanul german din imagine pare să aibă o mulțime de probleme. Chiar dacă încă stă pe roțile lui, acest exemplar 530D are foarte multe defecte.

Intră în GALERIA FOTO

BMW Seria 5 530d vândut de BT Leasing cu 5.000 de euro

Cele mai mari probleme ar fi motorul (3.0 litri, diesel) și transmisia automată, care sunt defecte, iar cei care se întreabă ce rulaj are mașina vor fi dezamăgiți pentru că și kilometrajul are unele probleme care împiedică afișarea. Mașina din imagine are un preț de 4.200 EURO fără TVA, și 4.998 EURO cu TVA inclus. Dacă ne luăm după imaginile din anunț ne putem da seama că fostul proprietar al mașinii pare să o fi neglijat destul de mult.

Pe lângă defecțiunile tehnice amintite anterior, există zgârieturi și urme de lovituri peste tot. Interiorul are și el multiple urme de uzură, iar anvelopele, deși sunt puse pe jante din aliaj ușor, par să-și trăiască ultimele zile.

Merită 5.000 de euro un BMW aflat într-o astfel de stare? Mulți vor spune că în această sumă se încadrează și alte BMW-uri, tot la mâna a doua dar funcționale. Ce-i drept acestea pot avea mulți km la bord, dar au motoare care pornesc, arată mai bine și au mai puține probleme.

Despre BMW Seria 5

BMW Seria 5 este o berlină de lux fabricată și comercializată de BMW începând cu anul 1972, iar în prezent se află la a șaptea generație. “Cinciarul” este una dintre mașinile de lux ce îmbină cu succes conceptul de confort cu cel sport. BMW Seria 5 este, de departe, o mașină impunătoare prin dotări, forme și dimensiuni.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: BT Leasing


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide