Bugatti lansează prototipul electric Baby II. Modelul pentru copii costă 30.000 de euro – GALERIE FOTO-VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 5 luni Știri

Bugatti a dezvăluit prototipul electric Baby II cu ocazia aniversării a 110 ani a companiei, devenind astfel cea mai elaborată maşină pentru copii creată vreodată.

La începutul acestui an Bugatti a prezentat Baby II ca un model construit cu o imprimantă 3D. După anunţul producerii acestui model clienţii s-au grăbit să rezerve toate cele 500 de unităţi în doar trei săptămâni. Preţurile pornesc de la 30.000 de euro (aproximativ 33.000 de dolari).

Pentru a crea Baby II, Bugatti a făcut parteneriat cu compania „Little Car Company”. Fiecare componentă a autoturismului Grand Prix Lyon din 1924 a fost scanată digital, acestea fiind reproduse şi asamblate pe un tren de rulare modern care incorporează un pachet de baterii litiu ion şi un sistem de frânare regenerativă.

GALERIE FOTO

Cea mai elaborată maşină pentru copii vine cu variante de putere selectabile: un mod de 1kW pentru copii, cu o viteză maximă de 20 km / h şi un mod pentru adulţi de 4 kW, ceea ce îi permite lui Baby să atingă o viteză maşimă de 45 km / h.

Fiecare autoturism va avea două variante de pachete de baterii: unitatea standard de 1,4 kWh şi o alta de 2,8 kWh. Cu acesta din urmă Bugatti revendică o autonomie de peste 30 km.

Cabina dispune un bord din aluminiu cu instrumente Bugatti personalizate, inclusiv un vitezometru şi un indicator al nivelului bateriei. Pompa de presiune a carburantului a fost replicată, în timp ce kitul standard include un claxon, oglindă retrovizoare, frână de mână şi o telecomandă pentru a dezactiva maşina de la distanţă. Bordul găzduieşte, de asemenea, o plăcuţă cu numărul şasiului, în timp ce faimoasa insigna Macaron din faţă este realizată din 50 de grame de argint solid, la fel ca la Chiron.

VIDEO

Citeşte şi:

Cât costă Dacia Duster Black Collector, prima ediţie limitată la 500 de unităţi de la Dacia? – Galerie FOTO

Şoferul unui Golf este filmat cum repetă o greşeală de mai multe ori. În final provoacă un accident pe E85 – VIDEO

Percheziţii la Serviciul Permise Giurgiu. Cu ce sumă putea fi „cumpărat” un permis autoComentarii
Inchide