Căldura de afară face ravagii. O altă mașină a luat foc în trafic – VIDEO

Autor: ProMotor 11 iul. 2020 Știri auto

Un autoturism a luat foc în mers, pe un drum din județul Olt. Cele patru persoane care se aflau în mașină să se salveze înainte ca mașina să fie cuprinsă de flăcări.

Mașina, înmatriculată pe numele unei societăți comerciale, în care se aflau patru tineri, rula pe E 574, în județul Olt, iar în zona Pădurea Sarului a fost cuprinsă de flăcări. Cei patru tineri, doi băieţi şi două fete, care se îndreptau spre Craiova, au ieşit la timp din autoturism.

Mașina a ars în proporție de 90 la suta

„Pompierii Gărzii Balș, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat în trafic, pe Drumul European 574, în zona Pădurea Sarului. În momentul izbucnirii incendiului, în autoturism se aflau patru persoane.

Intră în Galeria Foto

Acestea au reușit să iasă din autoturism înainte și nu au necesitat îngrijiri medicale. La sosirea echipajelor, vehiculul ardea generalizat. În urma incendiului, autoturismul a fost distrus în proporție de 90 la sută. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost o defecțiune tehnică produsă pe timpul exploatării”, se arată în comunicatul de presă al ISU.

Al doilea incident de acest fel într-o săptămână

Un autoturism marca BMW s-a făcut scrum miercuri, 8 iulie. Mașina a luat foc în timp ce se deplasa pe Drumul Național 66, pe raza localității Peșteana Jiu, din județul Gorj. Mașina a luat foc în mers și flăcările s-au extins rapid. Șoferul a reușit să se salveze în ultimul moment.

El a reușit să sune la 112, dar pompierii nu au mai reușit să salveze mare lucru din vehiculul care a ars în proporție de 90%. Pompierii de la unitatea din Turceni au intervenit, dar nu au reușit să salveze mare lucru, mașina fiind distrusă aproape în totalitate.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Adevarul.ro



Comentarii
Inchide