A sunat la 112 după ce a rămas blocat pe câmp cu limuzina

Autor: David Andrei 05 iul. 2020 Știri auto

Un șofer a sunat la 112 după ce a rămas blocat pe câmp cu limuzina. Acum acuză autoritățile că nu l-au ajutat.

GALERIE FOTO

Un tânăr din Republica Moldova a fost la picnic de noapte cu mașina, o limuzină Lexus ES, în zona localității Gordinești din rainoul Edineț. La întoarcere, mașina sa a ajuns într-un șanț și a rămas blocată acolo, scrie Autoblog.md. Alexandru se afla în mașină alături de soția sa. Incidentul a avut loc sâmbătă, 4 iulie.

Tânărul a sunat la 112 și a cerut ajutorul autorităților. El spera ca Detașamentul de Salvatori din Edineț să intervină pentru a-i scoate limuzina din șanț. În cele din urmă, șoferul a fost nevoit să apeleze la ajutorul unui localnic posesor de tractor pentru a-și salva mașina.

Alexandru acuză acum autoritățile că nu i-au sărit în ajutor, prin intermediul unei postări pe Facebook.

De ce este supărat Alexandru, după ce a rămas blocat pe câmp?

“Pe timp ce salvatorii se laudă cu o operațiune neobișnuită de salvare a două capre rămase blocate într-o carieră de piatră, eu și soția am rămas blocați cu autoturismul pe un teren cu noroi și cu pericol de răsturnare”, povestește Alexandru pe pagina sa de Facebook.

“Am sunat la 112 și mi s-a răspuns că voi fi apelat de către persoanele competente. M-a sunat un domn de la Detașamentul de Salvatori Edineț, mi-a dat careva sfaturi și într-un final mi-a spus că ei au 1 singură autospecială la moment, care din păcate nu poate să se deplaseze la o astfel de chemare și să încercăm să mergem în satul din apropiere, să găsim pe cineva cu tractorul și să ne descurcăm cumva singuri”, relatează tânărul.

În timp ce încă era blocat pe câmp cu mașina, Alexandru a fost sunat ulterior și de un reprezentant al poliției, care i-a explicat că nu poate interveni pentru că poliția nu deține un vehicul de teren. Tânărul șofer ghinionist se plânge că, la 5 ore de la primul apel la 112, nimeni nu i-a venit în ajutor. Acum le cere socoteală autorităților.

VIDEO:

https://www.facebook.com/aliuco/videos/3934360576637383/?t=9

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide