Care a fost prima mașină a lui Andy Popescu – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 20 mart. 2023 Știri auto

Andy Popescu deține câteva mașini interesante, dar care a fost prima mașină pe care a avut-o faimosul vlogger român?

Cea de a treia ediție de Podcast cu Prioritate l-a avut ca invitat pe vloggerul Andy Popescu. Alături de gazda podcastului, Luci Popa, Andy a dezvăluit mai multe povești, printre care și cea legată de prima sa mașină, un Opel Calibra din 1991.

Printre mașinile pe care Andy Popescu le deține în momentul de față, se numără o Tesla Model S, un BMW i8 și un Lamborghini Aventador. Deocamdată, el nu are planuri să își mai cumpere o altă mașină și a spus că este mulțumit cu cele pe care le are.

Chiar dacă se bucură de mașini cu sute de cai putere și a deținut de-a lungul timpului modele precum BMW M6 sau Audi S8, prima mașină a lui Andy a fost ceva mai modestă.

Prima mașină a lui Andy Popescu a fost un Opel Calibra

Așa cum a povestit în cadrul celei de-a treia ediții a Podcast cu Prioritate, care poate fi urmărită integral pe canalul de YouTube ProMotor România, prima mașină a lui Andy Popescu a fost un Opel Calibra din 1991 cu motor de 2,0 litri și 115 CP. Lui Andy i-a plăcut foarte mult această mașină, iar la începutul anilor 2000, un astfel de Opel Calibra era o apariție fascinantă pe străzile din București.

Andy i-a pus o siglă de Dacia mașinii sale, iar oamenii credeau la acea vreme că aceea este noua mașină pe care a lansat-o Dacia: „Tocmai se lansase Dacia SuperNova și nimeni nu știa cum arată, iar eu îmi pusesem sigla Dacia și toată lumea zicea că asta e noua Dacie”. El nu e străin de astfel de glume, având pusă pe Tesla sa o emblemă TDI.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide