Care este cel mai ieftin Volkswagen Passat CC pe care îl poți cumpăra chiar acum pe autovit.ro

Autor: ProMotor 17 feb. 2020 Știri auto

Românii au simțul umorului bine dezvoltat, chiar și atunci când vine vorba de lucruri serioase cum ar fi anunțurile auto.

Un craiovean a pus pe cel mai mare site de vânzări de mașini rulate, un anunț cu un Volkswagen Passat CC fabricat în 2012. Cere pe această mașină 5.300 de euro, doar că are o problemă, este grav avariată. Atât de avariată, încât văzută din față este de nerecunoscut.

GALERIE FOTO

Proprietarul pare că se ia foarte în serios și descrie în amănunt mașina: Volkswagen
model Passat CC, anul fabricației 2012, număr de km parcurși 196.000, capacitate cilindrică 1.968 cm3, combustibil diesel, putere 140 CP, cutie de viteze manuală, transmisie față și norma de poluare Euro 5.

Volkswagen Passat CC EXTRAFULL AVARIAT

Totuși, proprietarul menționează un detaliu care pare să descrie starea reală a autoturismului: EXTRAFULL AVARIAT.

După care omul revine la lista de dotări ca și cum viitorul proprietar ar mai avea nevoie de ele: „faruri bi-xenon LED, interior încălzit din semi-piele, navigație mare 3D originală, autohold, start/stop, pilot automat, computer de bord, închidere centralizată, geamuri și oglinzi electrice, trapa panoramică, senzori de parcare față/spate cu afișaj pe display, senzori de ploaie + pneuri + lumini
cotiera fata/spate, unic proprietar, toate actele la zi”.

Văzută din spate mașina pare una normală, însă văzută din față te face să te întrebi cine ar cumăra așa ceva. La interior se poate observa că are urme de uzură normale, dar airbag-urile sunt deschide atât la șofer, cât și la pasager, ceea ce înseamnă că mașina a fost implicată într-un accident destul de grav.

Cea mai vândută mașină SH: Volkswagen Passat

Volkswagen Passat cu motorizarea 2.0 TDI este una din cele mai căutate maşini second hand din România. S-a constatat că, pe lună, cuvântul Passat este căutat pe Autovit.ro de aproximativ 250.000 de ori.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide