Care este ”Producătorul de anvelope al anului 2022”

Autor: Marius Vișan 13 iun. 2022 Știri auto
Care este ”Producătorul de anvelope al anului 2022”

Continental a obținut titlul de „Producătorul anului” din partea revistei internaționale de comerț, Tire Technology International (TTI).

Premiile sunt considerate cele mai importante premii din industrie și oferă recunoașterea celor mai noi dezvoltări și avansuri în tehnologia anvelopelor de pe glob.

Criteriile de selecție de anul acesta s-au axat pe inovațiile tehnologice pentru a îmbunătăți siguranța și sustenabilitatea produselor – iar premiile au fost arbitrate de un juriu internațional compus din peste 20 de jurnaliști și experți de top din industria anvelopelor.

Bernd Korte, Vicepreședinte pentru Dezvoltare platformă și industrializare în cadrul Continental Tires a fost prezent pentru a accepta premiul: „Suntem foarte onorați să primim Premiul „Producătorul de anvelope al anului 2022”. Acesta ne motivează să continuăm pe calea pe care am ales-o, să investim constant în dezvoltarea anvelopelor noastre și să aduce o contribuție semnificativă la o mobilitate sigură, eficientă din punct de vedere al costurilor și ecologică”, a spus acesta.

Anul 2022 marchează cea de-a treia ocazie din ultimii opt ani în care Continental câștigă prestigiosul premiu “Producătorul de anvelope al anului”, demonstrând angajamentul său special față de inovația tehnologică pe piață, care se bazează pe siguranță și durabilitate.

Producătorul de anvelope premium a demonstrat recent puterea de inovare prezentând Tehnologia ContiRe.Tex. Tehnologia dezvoltată special pentru o mai mare sustenabilitate a fost adusă în stadiul de pregătire pentru producție în doar câteva luni.

Anvelope ce conține fire reciclate obținute din sticle PET reprelucrate

Aceasta permite companiei să înlocuiască complet firele din poliester convenționale din carcasa anvelopei cu fire reciclate obținute din sticle PET reprelucrate. Tehnologia este mult mai eficientă decât alte metode standard de prelucrare a sticlelor PET în fire de poliester de o performanță ridicată.

Sticlele utilizate pentru tehnologie provin exclusiv din regiuni în care bucla de reciclare nu este închisă. Tehnologia ContiRe.Tex aduce Continental cu un pas mai aproape de a deveni cea mai progresivă companie de anvelope în ceea ce privește responsabilitatea socială și de mediu.

În cei 20 de ani de activitate Continental Anvelope Timișoara a produs și livrat către clienții săi la nivel global peste 250 milioane de anvelope. Compania produce în capitala Banatului o gamă largă de anvelope pentru automobile și vehicule utilitare ușoare, cu dimensiuni între 13 și 20 de țoli, în linie cu cerințele pieței, incluzând anvelope de înaltă performanță (UHP – Ultra High Performance), anvelope inovatoare pentru automobile electrice, precum și anvelope pentru vehicule comerciale ușoare (VAN).

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide