Care este rețeta succesului lui Elon Musk. Miliardarul povestește cum își împarte timpul

Autor: George Cristea 13 feb. 2021 Știri auto

O emisiune televizată foarte populară în Statele Unite dezvăluie care este rețeta succesului lui Elon Musk. În emisiune, miliardarul american povestește cum își împarte timpul pentru a obține cele mai bune rezultate și a putea gestiona cele patru companii pe care le conduce activ.

Intră în Galeria FOTO

Miliardarul Elon Musk este cea mai bogată persoană din lume. În calitate de CEO al companiilor SpaceX, Tesla şi firmei de neurotehnologie Neuralink, precum şi de fondator al The Boring Company, care construieşte tuneluri, Musk are multe de gestionat în fiecare zi.

„Lucrez mult”, i-a spus Musk lui Joe Rogan în timpul celui mai recent episod din „The Joe Rogan Experience”. „În mod normal, am întâlniri la serviciu până la 1 sau 2 dimineaţa. Sâmbătă şi duminică, de obicei nu, doar uneori.”

Cum are Musk timp să facă totul? Doarme cât poate de puţin. Musk spune că doarme „aproximativ şase ore”. „Am încercat să dorm mai puţin, dar apoi productivitatea totală scade. Nu vreau să dorm mai mult de şase ore”, a mai spus Musk.

Rețeta succesului lui Elon Musk: somn puțin și muncă multă

Vorbind despre tinerețe, fondatorul Tesla a recunoscut că în trecut lucra sute de ore pe săptămână. Uneori, miliardarul dormea ​​sub biroul său de la Tesla, relatează Mediafax.

„Au fost momente în care, câteva săptămâni … nu am numărat exact, dar dormeam doar câteva ore, munceam, dormeam câteva ore, lucram, şapte zile pe săptămână”, a spus Musk în noiembrie 2018, amintindu-şi de efortul pentru a creşte producţia lui Tesla Model 3. „Cred că lucram 120 de ore pe săptămână atunci, sau chiar mai mult”.

Musk a recunoscut că programul nu era sănătos şi a apreciat că a „ars o grămadă de neuroni”. Acesta a recunoscut că are așteptări la fel de înalte de la angajații săi. Încă de la angajare, aceștia trebuie să dovedească abilitățile lor excepționale.

Miliardarul american este recunoscut pentru excentricitățile sale. Recent, Musk și-a botezat primul copil cu numele bizar de X Æ A-12.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide