Casă mobilă, disponibilă pe Autovit. Costă puțin peste 7.000 de euro

Autor: Ionuț Vîlciu 18 nov. 2022 Știri auto

Pe unul din cele mai mari site-uri care se ocupă cu vânzarea de autoturisme există și o categorie pentru cei care își caută o rulotă. La un preț de puțin peste 7.000 de euro am găsit o „casă pe roți” ce oferă spațiu și utilități destule, asemenea unei case obișnuite.

Vacanțele făcute cu o rulota sunt destul de căutate printre turiști. Poate că nu vrei să stai cazat la un hotel, în schimb vrei să îți alegi locul de campare. În definitiv, poți înnopta aproape oriunde cu o rulotă. Ai o cazare mobilă la dispoziție.

Acest lucru poate fi dus și mai departe cu ajutorul caselor mobile. Unii oameni poate preferă să nu stea majoritatea vieții lor în același loc. Sau poate nu există bugetul necesar pentru achiziția unei case propriu-zise. Nu este un capăt de lume, există variante, printre care se numără și casele mobile.

Ce primești de la o astfel de casă mobilă?

Am putea spune că primești același nivel de spațiu și utilități pe care le ai, spre exemplu, într-o garsonieră.

Această casă mobilă este listată la vânzare pe Autovit. Conform anunțului, măsoară 7,7 metri în lungime și 3 în lățime. Structura este realizată din lemn, iar casa este montată pe un șasiu metalic, cu axă proprie și proțap. Casa este izolată și are instalație electrică de 220V.

Din punct de vedere compartimentare, această casă dispune de dormitor, sufragerie, bucătărie, care este dotată cu chiuvetă, plită și frigider, dar și un spațiu de depozitare. Există foarte multe dulapuri în care se pot depozita hainele și alte obiecte.

O astfel de casă mobilă nu are nevoie de autorizație de construcție sau proiect, conform anunțului. În definitiv, este ca o rulotă, dar mai mare. Vânzătorul spune că oferă livrare și că aceste case sunt verificate din punct de vedere tehnic pentru a fi în regulă.

Prețul ar putea să surprindă, fiind de 7200 de euro. Dacă este o sumă mică sau mare, rămâne la decizia celui care va cumpăra o asemenea casă mobilă ca alternativă la un imobil convențional.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide