Mercedes-Benz Clasa T Marco Polo este o rulotă compactă

Autor: Ionuț Vîlciu 03 sept. 2022 Știri auto

Mercedes a dezvăluit o versiune specială pentru Clasa T. Aceasta transformă utilitara într-o rulotă de mici dimensiuni.

Mercedes-Benz a dezvăluit noua Clasa T în luna aprilie a acestui an. Acum, producătorul sărbătorește lansarea pe piață prin adăugarea unei versiuni de tip rulotă. T-Class Marco Polo ocupă poziția de autocaravană entry-level a mărcii, amplasată sub Clasa V Marco Polo. Vehiculul va fi expus în cadrul Salonului Caravanelor 2022 de la Düsseldorf. Este de reținut faptul că aceasta nu este o rulotă propriu-zisă, ci mai degrabă un modul de rulotă care poate fi instalat pe vehiculele din clasa T deja achiziționate. Mercedes explică faptul că în a doua jumătate a anului viitor va fi introdusă o micro rulotă completă, extinzând gama aceasta de produse a producătorului auto.

Ce oferă Mercedes Clasa T Marco Polo?

Modulul Marco Polo vine în două variante. Pachetul standard include o zonă mare de dormit pentru două persoane, cu o saltea de 10 cm grosime. În timpul călătoriilor, cadrul cu salteaua rămâne în portbagaj și poate fi scos cu ușurință când este timpul pentru camping. Toate ferestrele sunt echipate cu perdele și există și o ventilație cu plasă împotriva insectelor.

A doua opțiune este cea cu unitate de bucătărie opțională. Echipamentul include o chiuvetă cu un rezervor de apă de 12 litri ușor accesibil, o cutie frigorifică și un aragaz cu rezervor de gaz. În pachet sunt incluse și două scaune de camping, precum și o măsuță pentru două persoane. Masa poate să fie montată în aer liber sau în spatele consolei centrale a mașinii.

Pachetul nu este încă disponibil pentru comenzi, iar producătorul auto spune că va publica detaliile referitoare la preț mai aproape de lansarea pe piață, în cursul acestui an. Prețurile pentru Mercedes Clasa T pornesc de la puțin sub 30.000 de euro. Modelul de bază T160 vine cu un motor pe benzină de 1,3 litri și cutie manuală.

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Motor1


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide