Cât câștigă în 2022 angajații și inginerii care lucrează la Dacia-Renault în România

Autor: ProMotor 19 apr. 2022 Știri auto

Group Renault, din care face parte și Automobile Dacia, este unul dintre cei mai mari angajatori din România.

La Group Renault România lucrează peste 17.000 de angajați. Există trei divizii:

  1. Proiectare și inginerie (Renault Technologie Roumanie);
  2. Producție (Auto­mobile Dacia);
  3. Comercializare a autovehiculelor – Renault Commercial Roumanie.

Fiind unul dintre cei mai cunoscuți angajatori, mulți se întreabă care sunt salariile pe care le oferă această companie.

Cum informațiile despre salarii, în orice firmă, sunt în mare parte confidențiale, nu ne rămâne decât să ne facem o idee despre acestea consultând site-ul Undelucram.ro.

Aici se găsește cea mai mare comunitate online dedicată angajaților din România. Pe site se găsesc, printre altele, și recenzii ale angajaților despre companii, informații despre salarii și detalii despre cum se desfășoară interviurile de angajare.

Cât câștigă în 2022 angajații și inginerii care lucrează la Dacia în România

Pentru că încercăm să dăm informații despre salariile oferite cât mai aproape de momentul prezent, am ales doar postările publicate începând cu luna ianuarie 2022.

Astfel, am aflat că salariile la Dacia-Renault încep de undeva de la aproximativ 3.000 de lei pe lună, ele putând ajunge până la 7.500 de lei pe lună. La acestea se mai pot adăuga și unele bonusuri lunare sau anuale.

Cel mai mic salariu îl primește un Asistent Manager: 3.000 lei pe lună.

Un angajat care ocupă funcția de Data Analyst, cu un an experiență, primește la sfârșit de lună suma de 4.200 lei.

Un Conceptor cu cinci ani experiență în domeniu, primește lunar 4.200 de lei. La asta se mai adaugă un bonus anual de 2.000 de lei, și, lunar, tichete de masă în valoare de 350 de lei.

Un Inginer cu patru ani experiență pleacă acasă, la sfârșit de lună, cu 5.000 lei.

Un Inginer Auto, angajat cu contract permanent, cu o experiență în domeniu de cinci ani, câștigă 5.500 de lei.

O persoană care ocupă funcția de Lider Tehnic Local (angajat full-time), cu o experiență în domeniu de patru ani, primește o sumă de 6.000 lei/lună. Un Project Manager cu doi ani experiență câștigă lunar tot aceeași sumă: 6.000 de lei.

Experiența este importantă la Renault. Asta pentru că un Project Manager, cu zece ani experiență, primește un salariu lunar (net) de 5.600 lei + Bonus (pe an) de 4. 000 lei + Tichete de masă (pe lună) în valoare de 400 lei.

Conform sursei mai sus citate, rolul de Systems Architect este cel mai bine răsplătit în cadrul companiei. Persoana care este angajată pe acest post primește, lunar, 7.500 de lei.

Despre Renault Group

Constructor de automobile din 1898, Renault Group este prezent în peste 130 de ţări. Face parte din Alianța cu Nissan si Mitsubishi Motors. Mizează pe complementaritea celor cinci mărci: Renault, Dacia, Lada, Alpine și Mobilize.

În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare.

Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide