Cât câștigă un angajat Renault Group în România

Autor: Promotor acum 6 zile Știri auto

Group Renault este unul dintre cei mai mari angajatori din România. La Group Renault România lucrează peste 17.000 de angajați în cele câteva divizii (Proiectare și Inginerie, Producție și Comercializare a Autovehiculelor).

Consultând site-ul Undelucram.ro putem să ne facem o idee despre cât câștigă angajații acestei companii.

Astfel, cei care și-au listat salariile pe Undelucram.ro menționează că sumele încep de la aproximativ 3.000 de lei pe lună, ele putând ajunge până la 9.100 lei pe lună. La acestea se mai pot adăuga și unele bonusuri lunare sau anuale.

Salarii între 3.000 de lei și 9.100 lei pe lună

Cel mai mic salariu îl primește un Asistent Manager: 3.000 lei pe lună. Un angajat care ocupă funcția de Data Analyst, cu un 3 ani experiență, primește la sfârșit de lună suma de 4.800 lei + un bonus de 5.000 de lei / an + tichete de masă în valoare de 440 lei/pe lună. Persoana care ocupă rolul de Conceptor (cinci ani experiență în domeniu) primește, lunar, 4.200 de lei. La asta se mai adaugă un bonus anual de 2.000 de lei, și tichete de masă în valoare de 350 de le/lună. Un Inginer cu 5 ani experiență pleacă acasă, la sfârșit de lună, cu 4.600 lei. Un Team Manager, angajat cu contract permanent, cu o experiență în domeniu de cinci ani, câștigă 5.500 de lei.

Un Technical Consultand cu 6 ani experiență, cu un contract full time, are un salariu de 4.600 de lei. O persoană care ocupă funcția de Lider Tehnic Local (angajat full-time), cu o experiență în domeniu de patru ani, primește o sumă de 6.000 lei/lună. Un Project Manager cu doi ani experiență câștigă lunar tot aceeași sumă: 6.000 de lei.

Experiența este importantă la Renault. Un Project Manager, cu zece ani experiență, primește un salariu lunar (net) de 5.600 lei + Bonus/an de 4.000 lei + Tichete de masă/lună în valoare de 400 lei. Conform sursei mai sus citate, rolul de Manager Proiect Informatic (5 ani experiență) este cel mai bine răsplătit în cadrul companiei. Persoana care este angajată pe acest post primește, lunar, 9.100 de lei.

Despre Renault Group

Constructor de automobile din 1898, Renault Group este prezent în peste 130 de țări. Face parte din Alianța cu Nissan si Mitsubishi Motors. Mizează pe complementaritatea celor cinci mărci: Renault, Dacia, Lada, Alpine și Mobilize.

În România, Renault integrează toate activitățile specifice construcției automobilului. Asta a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault.


Sursa foto: Renault Bucharest Connected - Facebook, Dacia.roComentarii
Inchide