Cât costă cea mai ieftină limuzină confiscată de o bancă din România?

Autor: ProMotor 19 mart. 2020 Știri auto

Limuzinele sunt mașini proiectate să reducă la minumim stresul și oboseala curselor zilnice, atât pentru șofer cât și pentru pasager. Chiar dacă sunt construite pentru confort, ele nu neglijează nici ambițiile sportive ale șoferilor.

O astfel de mașină este și Mercedes-Benz E 220. Ea îmbină calitățile unei mașini de lux cu practicalitatea uneia ce poate fi condusă zilnic. Cei care vor o asemenea mașină, dar nu și-o pot cumpăra de nouă, au la dispoziție mai multe modalități. Una dintre ele ar fi anunțurile de vânzăre ale unor mașini recuperate de banci. În felul acesta sunt evitați samsarii.

Banca Transilvania vinde un MERCEDES-BENZ E 220 cu motor diesel de 2.2 litri CDI care produce 170 de CP, fabricat în anul 2012. Mașina are 169.645 de km la bord. Motor de 2.2 litri CDI este unul dintre cele mai rezistente propulsoare pe motorină de pe piață.

Lista de dotari include cutie de viteze automată, senzori de parcare, conectivitate Bluetooth, interior din piele, scaune încălzite, geamuri electrice, oglinzi electrice, jante de aliaj, faruri bixenon, volan reglabil și multe altele.

Mașina costă 10.591 de EURO (inclusiv TVA), și este disponibilă doar la plata cash.

Galerie foto

bt scoate la vanzare o limuzina

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: btleasing.ro



Comentarii
Inchide