Cât costă cel mai accesibil Ford prin RABLA 2021?

Autor: Marius Vișan 01 apr. 2021 Știri auto

Programul guvernamental RABLA 2021 este foarte aproape de start. Cei care vor să-și schimbe mașina veche cu una nou-nouță trebuie să mai aștepte câteva săptămână, pentru că anul acesta fondurile se vor debloca la sfârșitul lunii aprilie.

Una dintre cele mai accesibile oferte disponibile anul acesta este de la Ford. Fiesta se vinde 11.500 de euro (TVA inclus) prin Programul RABLA.

Ford Fiesta 1.0 EcoBoost 95 CP și cutie de viteze manuală prin RABLA 2021 costă 11.500 de euro

Ford Fiesta este simbolul mașinii de oraș. Dotările incluse pentru Fiesta Connected 1.0 EcoBoost 95 CP și cutie manuală includ aer condiționat, sistem audio cu comenzi radio pe volan și ecran tactil de 8 inci, sistem de asistență la păstrarea benzii de rulare, sistem de asistență la plecarea din rampă, pilot automat cu ajustarea limitei de viteză (cruise control), închidere centralizată, computer de bord, geamuri electrice față, precum și modem încorporat cu FordPass Connect.

Intră în GALERIA FOTO

Una dintre atracțiile acestei mașini ar fi motorul produs chiar la noi în țară, la Craiova

Este vorba despre celebrul motor 1.0 litri EcoBoost, care, de curând, a sărbătorit un record impresionant: 1.500.000 de motoare EcoBoost au fost produs la Craiova.

Motorul EcoBoost de 1.0 litri este primul motor cu 3 cilindri din lume care dispune de tehnologia de dezactivare a primului cilindru. Sistemul permite oprirea automată a unuia dintre cilindrii motorului în situațiile în care acesta nu necesită putere maximă. De exemplu la coborârea în pantă sau la viteze de croazieră. Sistemul poate decupla sau recupla un cilindru în 14 milisecunde.

Ford Craiova produce în prezent motorul EcoBoost de 1.0 litri în versiunile mHEV 125CP și 155CP, dar și în versiunile tradiționale non-mHEV, de 95CP, 100CP și 125CP. Aceste versiuni echipează o varietate de vehicule Ford. Printre ele se află modelele Puma, EcoSport, Fiesta, Focus. Pe lângă acestea mai sunt și vehicule comerciale precum Tourneo Connect, Tourneo Courier și Transit PHEV. Mașinile ajung la clienții Ford din întreaga lume.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide