Cât costă cel mai ieftin Hyundai Kona? Cel mai mic SUV Hyundai oferă și o variantă electrică

Autor: Ionuț Vîlciu 17 dec. 2022 Știri auto

Hyundai Kona este cel mai mic SUV din oferta Hyundai, iar prețurile pentru o astfel de mașină nu sunt deloc atât de mari.

Hyundai Kona este unul dintre cele mai populare mașini noi. Este un SUV de mici dimensiuni, destul de economic, fiind o variantă interesantă pentru clienții care caută o mașină de oraș accesibilă. Dar care sunt prețurile de achiziție pentru un astfel de model?

Kona are un preț de listă de 22.860 de euro pentru nivelul de echipare Highway. Aceasta vine cu o un motor de 1,0 litri, care dezvoltă 120 de cai putere și este legat la o cutie manuală. În cazul în care doriți cutie de viteze automată, aceeași echipare Highway cu motor de 1,0 litri vă va costa 24.526 de euro.

Pentru motorul de 1,0 litri mild-hybrid de 120 de cai putere, în echipare Highway N-Line, prețul începe de la 25.835 de euro.

Cea mai scumpă variantă a lui Hyundai Kona cu motor cu combustie internă este cea cu propulsor hibrid, care are un motor de 1,6 litri și cutie automată cu șase rapoarte. Această configurație are un preț de pornire de 28.929 de euro.

Cât costă Hyundai Kona Electric?

Acum că ne-am lămurit care sunt prețurile pentru variantele cu motoare termice, putem să aruncăm o privire și peste prețurile versiunilor electrice.

Cea mai ieftină variantă are 136 de cai putere și este o echipare Highway. Prețul de bază este de 38.842 de euro. Apoi urmează variantele care produc 204 cai putere. Sunt trei echipări disponibile: Highway, Highway+Navi și Luxury. Acestea au prețuri de 43.245 de euro, 44.197 de euro, respectiv 48.005 de euro. Toate prețurile afișate de mai sus conțin TVA și nu au alte reduceri aplicate.

Hyundai Kona este o mașină bună pentru mediul urban grație motoarelor eficiente, a dimensiunilor compacte, iar prețurile de achiziție nu sunt atât de mari. Într-adevăr, variantele electrice costă destul de mult, dar încărcarea bateriilor este mai ieftină decât un plin de combustibil.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide