Cât costă cel mai ieftin Maybach de pe mobile.de

Autor: Marius Vișan 18 mai 2020 Știri auto

Mașinile care poartă sigla Maybach sunt simbolul luxului, iar luxul este poate una dintre cele mai complicate „ecuații“ de lifestyle. Ea reprezintă o combinație detalii, de la cele mai mici şi neînsemnate, la cele mari. Printre cele mai importante însă se numără calitatea și designul.

Cine are nevoie de astfel de automobile precum cele produse de Maybach? Șefii de stat, premierii, vedetele internaționale și, în general, oameni cu bani pentru care siguranța și designul contează.

Cel mai ieftin Maybach de pe mobile.de

Chiar și la mâna a doua, un Maybach are un preț mai mare decât o mașină care aparține unei mărci „obișnuite”. Cel mai accesibil exemplar găsit de noi pe mobile.de este un Maybach 57 din anul 2004, cu 98.000 de km la bord, care se vinde cu 39.999 de euro. Mașina are un motor pe benzină V12 bitrubo de o capacitate cilindrică de 5.513 cm3 care produce o putere de 405 kW, care înseamnă 551 de CP.

Galerie foto

Proprietarul acestui exemplar menționează în descriere că mașina a avut un accident și a fost revopsită, în acest sens fiind disponibile și imagini (la cerere) cu pagubele de dinainte de reparație. Anunțul nu se adresează „perfecționiștilor care se așteaptă să primească un vehicul nou”.

Despre Maybach 57

Maybach 57 și 62 au fost primele modele ale Maybach de la reînvierea mărcii sub DaimlerChrysler. Sunt derivate din conceptul Mercedes-Benz Maybach prezentat la Salonul auto din Tokyo din 1997, model care a fost bazat pe sedanul Mercedes-Benz Clasa S).

DaimlerChrysler a încercat să cumpere marca Rolls-Royce / Bentley, dar a eșuat, așa că au introdus Maybach ca un rival pentru aceste modele. Motorul este un V12 twin-turbo de 5.5 litri provenit de la Mercedes, generând 550 CP.

La lansare prețurile variau de la 305.000 la 357.000 de dolari, pentru a concura direct cu automobile Bentley și Rolls-Royce de top. Experimentul Maybach a durat doar 10 ani, și s-a încheiat în anul 2012.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: mobile.de


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide