Cât costă cel mai ieftin Volkswagen prin Programul Rabla?

Autor: ProMotor 24 mart. 2020 Știri auto

Programul Rabla 2020 a demarat săptămâna trecută și, deși clienții nu se bat pe mașini noi, brand-urile se întrec în oferte. După ce v-am arătat cea mai ieftină Dacia Logan care poate fi achiziționată prin intermediul programului guvernamental, iată și cel mai ieftin Volkswagen.

GALERIE FOTO

Cine vrea să-și cumpere cel mai ieftin Volkswagen nou-nouț se poate orienta către Volkswagen Polo Melancolia în versiune entry-level.

Denumirea “Melancolia” este doar una generică. “Modele noi cu nume inventate la prețuri ce te vor face să lași în urmă toate regretele!”, promite Volkswagen.

Pentru 10.960 de euro, Polo vine cu motorul turbo de 1.0 litru TFSI, care dezvoltă 80 de cai putere și care este cuplat la o transmisie manuală cu cinci trepte.

Linia de echipare oferită în acestă sumă este Trendline, care proiectoare de ceață, închidere centralizată, 8 airbag-uri, gemuri electrice față, o cotieră față, computer de bord, aer condiționat cu reglaj manual, roată de rezervă din oțel, dar și pachet de asistență care include sistemul de frânare autonomă de urgență cu funcție de detectare a pietonilor.

Prețul de listă al acestei versiuni este de 13.440 de euro. Pe lângă reducerea oferită prin Programul Rabla, echivalentă cu 6.500 de lei (aproximativ 1.300 de euro), dealer-ul Volkswagen oferă și o reducere de peste 1.100 de euro.

Ce alte modele de la Volkswagen mai sunt disponibile prin Programul Rabla?

Prin Programul Rabla, lansat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Administrația Fondului pentru Mediu, mai pot fi achiziționate două modele ale constructorului german: Golf VII și T-Roc. Golf poartă denumirea “inventată” Nostalgia, în timp ce T-Roc este “alintat” Sentimental.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide