Cât costă cel mai mare SUV Skoda la mâna a doua. O bancă din România vinde unul dintre cele mai bune SUV-uri de familie

Autor: Ionuț Vîlciu acum 2 luni Știri auto

Skoda Kodiaq este cel mai mare SUV din oferta producătorului ceh și una dintre cele mai populare mașini pe care le comercializează. Este o mașină ideală pentru familie și pentru cei care parcurg distanțe lungi.

SUV-ul Kodiaq a fost lansat în anul 2016 și continuă să fie produs, iar în 2021 a primit și un facelift. Dimensiunile generoase, motoarele economice și practicabilitatea fac din SUV-ul cehilor una dintre cele mai căutate mașini din segmentul său.

Din punct de vedere tehnic, mașina se înrudește cu Volkswagen Tiguan Allspace. Fiind o mașină destul de mare, oferă și configurații cu șapte locuri, iar pentru cei dornici de mai multă putere, există și o variantă RS.

Skoda Kodiaq este unul dintre cele mai ofertante SUV-uri de pe piață

Mașina despre care vorbim este vândută UniCredit Leasing. Este un Kodiaq din anul 2018, cu 91.115 de kilometri parcurși. Vine echipat cu motorul de 2,0 litri diesel, care produce 190 CP. Acesta este legat la o cutie de viteze automată cu șapte rapoarte, iar puterea ajunge la toate cele patru roți prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală.

La exterior, mașina se prezintă bine, nu are zgârieturi sau îndoituri pe elementele de caroserie. Farurile sunt standard, cu halogen, iar luminile de zi sunt pe bază de LED.

Interiorul este finisat cu tapițerie textilă și un volan din piele, cu comenzi. Scaunele au reglaje manuale, sunt încălzite, iar textilul nu este deteriorat. Printre alte dotări, mașina are geamuri electrice, computer de bord, pilot automat, cameră de marșarier, senzori de parcare și oglinzi electrice.

Bancheta din spate oferă loc suficient pentru trei oameni, iar portbagajul este cât se poate de încăpător. Cu un volum de peste 600 de litri, ar trebui să fie suficient pentru majoritatea oamenilor.

Prețul cerut pe această mașină este de 33.960 de euro cu TVA inclus. Este o opțiune bună pentru familii, mai ales că are spațiu vast la interior și pentru bagaje. De asemenea, tracțiunea integrală poate fi de ajutor pentru momentele în care se ivesc niște drumuri nepavate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: UniCredit Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut alături de echipa WASD.ro, acolo unde a acumulat experiență în redactarea materialelor. Pasiunea l-a condus către domeniul în care a vrut dintotdeauna să activeze, anume în ... citește mai mult

Comentarii
Inchide