Cât costă Ford B-MAX în România

Cât costă Ford B-MAX în România

Autor: Gabriel Grosoiu acum 8 ani Știri

Noul Ford B-MAX tocmai a fost prezentat oficial în ţara noastră, iar cei care vor să facă un upgrade de la simpaticul Fiesta, din motive de mărire a familiei, au acum la îndemână cea mai bună soluţie.

Astfel, monovolumul construit la Craiova poate fi cumpărat pentru un preţ de bază de 13.400 euro cu TVA, valoare afrerentă nivelului de echipare Ambiente. În această configuraţie, motorul disponibil este un propulsor pe benzină de 1,4 litri şi 90 CP.

Echiparea Trend începe de la 14.150 euro, iar dacă se optează pentru inovatorul motor EcoBoost de 100 CP şi doar un litru, eticheta va afişa 14.650 euro. Propulsorul 1,5 TDCi de 75 CP ridică miza la 15.650 euro. Nivelul Titanium începe de la 16.150 euro, iar cel mai scump Ford B-MAX va costa 17.650 euro, oferind un propulsor diesel de 1,6 litri şi 95 CP.

Echipamentele standard ale maşinii includ ABS, EBD, ESP, airbag-uri frontale, laterale şi tip cortină, sistem Easy Fuel, pilot automat, computer de bord, dar şi sistemul Ford ECOmode, de optimizare a condusului ecologic.Comentarii
Inchide