Cât costă Ford Puma ST, cea mai puternică mașină produsă vreodată în România?

Autor: Elena Luchian 28 oct. 2020 Știri auto

Românii pot cumpăra de acum noul Ford Puma ST, cea mai puternică mașină produsă vreodată în România. Cât costă mașina cu 200 de cai putere?

GALERIE FOTO

Noul Ford Puma ST are un preț de pornire de 29.250 de euro. Versiunea de top din gama crossover-ului Ford are motor pe benzină de 1,5 litri. Unitatea dezvoltă 200 de cai putere și face mașina să accelereze de la 0 la 100 km/h în 6,7 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 220 km/h.

Mașina cu logo ST are un look mai atletic și mai agresiv decât un Puma obișnuit. Prezintă bare redesenate, o evacuare dublă, are praguri proeminente. Echiparea standard îi aduce și jante de 19 inci. Farurile LED și instrumentarul de bord digital sunt tot standard.

Tot în versiune standard, Puma ST primește sistemul audio Bang & Olufsen cu 10 difuzoare, ecran tactil de 8 inci și senzori de parcare.

Noul Ford Puma ST Romania (45)

Cei care iau loc în față se vor bucura de scaunele sport Recaro cu logo “ST” pe spătar, îmbrăcate în tapițerie parțial din piele. Funcția de încălzire este opțională.

Clienții pot alege contra cost diferențialul mecanic cu alunecare limitată LSD. Pachetul opțional Performance aduce și funcția Launch Control. Patru moduri de rulare sunt disponibile: Performance, Normal, Sport și Track.

Ford Puma în versiune de bază, cu peste 10.000 de euro mai ieftin decât Puma ST

Pentru cei care vor un Ford Puma entry-level, discuția începe de la 18.700 de euro, preț promoțional propus de Ford. Este suma pentru versiunea cu echipare Titanium și motor 1.0 EcoBoost Hybrid, care dezvoltă 125 de cai putere. Propulsorul este cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte.

Noul Ford Puma ST a fost dezvăluit oficial în urmă cu o lună. Mașina iese de pe linia de asamblare a uzinei Ford de la Craiova. Tot acolo se construiește și Ford EcoSport.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide