Cât costă în România Kia Niro plug-in hybrid, unul dintre finaliștii competiției “Mașina Anului 2023 în Europa”

Autor: Adrian Somai 13 ian. 2023 Știri auto

Kia Niro este unul dintre cele mai apreciate modele din gama constructorului sud-coreean, ajungând recent chiar și în etapa finală a competiției “Mașina Anului în Europa”. Este și unul dintre modelele importante pentru cei de la Kia, având un rol esențial în cadrul strategiei “Plan S”, prin care constructorul și-a asumat obiectivele de sustenabilitate pe termen lung, unul dintre ele fiind acela de a avea mașini 100% electrice în oferta din Europa până în anul 2035.

Producătorul asiatic a gândit noul Niro în jurul cerințelor clienților din ziua de astăzi, care se dovedesc a fi din ce în ce mai preocupați de mediu. Astfel, automobilul este oferit alături de trei sisteme de propulsie electrificate: hybrid, plug-in hybrid și 100% electric. În rândurile următoare aflăm cât costă Kia Niro plug-in hybrid (PHEV) pe piața auto din România!

Care este cel mai accesibil Niro PHEV în România

Kia Niro PHEV pornește în România de la un preț de 38.047 de euro, cu toate taxele incluse. Prețul este valabil pentru versiunea de bază Niro 1.6 GDI PHEV în nivelul de echipare Classic. Modelul este echipat cu un sistem format dintr-o unitate 1.6 GDI și una electrică, cele două furnizând împreună o putere de 180 de cai și un cuplu maxim de 265 Nm. În aceste condiții, viteza maximă este de 168 km/h, în timp ce accelerația de la 0 la 100 km/h poate fi realizată în 9.6 secunde.

Pe lista dotărilor incluse în nivelul de echipare de bază, Classic, se regăsesc următoarele: jante din aliaj de 16 inci, pneuri Nexen, faruri cu halogen, sistem automat aprindere faruri, lumini de zi cu LED, stopuri spate LED, oglinzi exterioare cu acționare electrică și încălzire, port USB, comenzi audio pe volan, bluetooth, lumină ambientală habitaclu, geamuri față și spate cu acționare electrică, parasolar cu iluminare, tapițerie din stofă,

Care este cel mai scump Niro PHEV de pe piața din România

Varianta de top oferită de Kia pentru Niro PHEV pornește pe piața auto locală de la 43.235 de euro, cu toate taxele incluse. Datele tehnice sunt cele pe care le-am menționat și în rândurile anterioare, însă nivelul de echipare Premium aduce la pachet câteva dotări suplimentare de top: faruri LED bifunctionale, oglinzi exterioare “High Glossy”, oglindă șofer “Wide View”, geamuri spate fumurii, sistem de navigație cu diagonală de 10.25 inci, geamuri față și spate cu acționare electrică, volan încălzit, pedale din aluminiu, tapițerie din piele ecologică Premium, scaune șofer și pasager cu reglaje electrice, buton pornire motor, etc.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Kia


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide