Cât costă în România VW T-Roc, cel mai vândut SUV de clasă mică în Europa

Autor: Adrian Somai 27 feb. 2023 Știri auto

Volkswagen T-Roc a fost unul dintre cele mai bine vândute SUV-uri la nivel european în anul 2022, dominând segmentul modelelor de clasă mică și depășind în vânzări modele precum Dacia Duster sau Peugeot 2008. Potrivit datelor furnizate de Carsalesbase, T-Roc a fost vândut în anul trecut în 136.471 de unități.

Succesul lui T-Roc nu trebuie să ne surprindă însă! În primul rând, este un model Volkswagen, constructorul german fiind unul dintre cei mai apreciați la nivel european. Apoi, T-Roc arată foarte din punct de vedere al înfățișării, noul design ales de germani reușind să atragă toate privirile.

Așa cum menționează și constructorul, “cu designul său exterior mai pregnant, un nou nivel de calitate și design la interior și caracteristici tehnice îmbunătățite, noul T-Roc emană încredere în sine și își scoate în evidență personalitatea puternică”. În plus, prețul de la care pornește T-Roc poate fi considerat unul destul de atractiv pentru mulți dintre șoferii care își doresc ceva mai mult decât un Duster.

Cât costă cel mai ieftin VW T-Roc în România

T-Roc Life are un preț de pornire în România de 25.997 de euro, cu toate taxele incluse, în acești bani fiind inclusă o motorizare pe benzină 1.0 TSI, de 110 cai putere. Transmisia este asigurată prin intermediul unei cutii manuale, cu șase trepte. Nici consumul nu este deloc rău, în fișa tehnică fiind prevăzută o cifră medie de consum de 6 litri pentru parcurgerea unei distanțe de 100 de kilometri.

Echiparea de bază, Life, presupune, de asemenea, o serie întreagă de dotări interesante: jante din aliaj, volan multifuncțional îmbrăcat în piele. oglinzi exterioare rabatabile electric, faruri LED, blocuri optice spate LED, interfață bluetooth, Digital Cockpit multicolor, USB-C, sistem start-stop, senzor de ploaie, geamuri electrice, închidere centralizată și alte sisteme active de siguranță.

Cât costă cel mai scump VW T-Roc în România

Excluzând versiunea T-Roc R, T-Roc Style este cea mai costisitoare versiune oferită de Volkswagen în România. În acest caz vorbim despre o motorizare diesel 2.0 TDI, de 150 de cai putere. Transmisia este asigurată prin intermediul unei cutii automate DSG cu șapte trepte. Consumul este și mai bun în acest caz, fiind de numai 5.6 litri/100 km. Echiparea Style aduce în plus câteva dotări suplimentare, printre care farurile LED TOP, Digital Cockpit Pro, suspensia spate multi-link, selectarea modului de conducere și așa mai departe.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide