Cât costă Jeep Avenger în România? Prețurile pornesc de la aproape 39.000 de euro

Autor: Adrian Somai 16 mart. 2023 Știri auto

Jeep Avenger, unul dintre cele mai căutate nume din segmentul său în momentul de față, a ajuns în cele din urmă și în țara noastră și poate fi comandat de cei interesați. SUV-ul este oferit în trei niveluri de echipare, iar prețurile pornesc de la aproape 39.000 de euro, cu toate taxele incluse.

Entuziasmul din jurul lui Avenger a fost ridicat încă de la bun început, fiind primul SUV electric din portofoliul celor de la Jeep. Lucrurile bune au continuat însă pentru Avenger, modelul fiind desemnat Mașina Anului 2023 în Europa la începutul acestui an. Șoferii români interesați de noul SUV au motive de bucurie acum însă, Avenger fiind disponibil și pe piața auto din țara noastră.

Cel mai accesibil Jeep Avenger pornește în România de la 38.900 de euro, cu toate taxele incluse. În acest caz, vorbim despre nivelul de echipare de bază, Longitude, care include o serie întreagă de echipări: faruri LED, sistem multimedia cu ecran cu diagonală de 10.25 inci, instrumentar de bord cu ecran de 7 inci, jante de 16 inci, tapițerie din stofă, conectivitate Android Auto și Apple Car Play și așa mai departe.

Prețurile ajung până la 43.900 de euro

SUV-ul Jeep Avenger nu stă deloc rău nici la capitolul siguranță, ba chiar din contră, încă din standard fiind incluse mai multe sisteme importante: sistem automat de frânare de urgență cu funcție de recunoaștere a pietonilor, Traffic Sign Recognition, Hill Holder, Hill Descent Control, Intelligent Speed Assist, etc.

Mai departe, Jeep Avenger în nivelul de echipare Altitude pornește de la 40.900 de euro, în timp ce nivelul de echipare de top Summit face ca prețul să ajungă până la 43.900 de euro. Indiferent de nivelul de echipare, Avenger este echipat cu o unitate de motorizare electrică, capabilă să dezvolte 156 de cai putere. Autonomia acestuia este de până la 400 de kilometri, conform standardului WLTP.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide