Cât costă noua Dacia Logan cu transmisie automată și ce dotări de top poți pune pe mașină?

Autor: David Andrei acum 2 ani Știri auto

Noua Dacia Logan este disponibilă în premieră cu transmisia automată CVT. Dar cât costă și ce dotări poate să primească modelul care a intrat în producție la Mioveni?

GALERIE FOTO

Noua Dacia Logan cu transmisie automată CVT este disponibilă doar cu echiparea de top Comfort și are un preț de pornire de 12.950 de euro. Logan TCe 90 CVT are motor pe benzină cu 90 de cai putere și 162 Nm.

Dintre nuanțele de caroserie, Blanc Glacier este oferită gratuit. Clienții pot alege, în schimb, o nuanță metalizată contra sumei de 340 de euro.

Sunt incluse în echiparea standard jantele Sorane de 15 inci. Dar viitorul posesor de Logan cu transmisie automată poate alege jantele de 16 inci Saria pentru 200 de euro sau Amaris pentru 250 de euro.

Clienții pot opta pentru un pachet Confort, care include senzori de parcare, card mâini libere, scaunul șoferului reglabil pe înălțime și măsuță rabatabilă în spate pentru 450 de euro.

Un pachet Parking aduce o cameră de marșarier și senzori de parcare în față și în spate.

Aerul condiționat automat poate fi comandat pentru 200 de euro, iar volanul îmbrăcat în piele costă 100 de euro. Cei care vor să le asigure un plus de confort pasagerilor din spate pot bifa și opțiunea pentru geamurile electrice din spate pentru 100 de euro.

Sistemul Media Nav cu ecranul tactil de 8 inci, sistem de navigație, șase difuzoare și conexiune Bluetooth apar la bord pentru încă 100 de euro.

Noua Dacia Logan poate primi numeroase accesorii

Dacia pune la dispoziția clienților și o gamă amplă de accesorii. Capacele gri pe fond negru pentru jantele din aliaj costă doar 8,39 euro. 156,19 euro costă barele pentru portbagajul suplimentar pe acoperiș. Astfel, noua Dacia Logan în versiune de top ajunge la un preț final de aproximativ 15.100 euro.

Scaune auto pentru copii, cu rezultate bune la testul ADAC și camere video pentru monitorizarea traficului sunt pe listă pentru noua Dacia Logan.

Citește și:

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide