Cum arată și cât costă cel mai ”chel” Logan din configuratorul Dacia? Cel mai ieftin Logan primește ”Design Argeș”

Autor: ProMotor acum o lună Știri

Lansată în septembrie 2020, a treia generație a gamei de succes Logan poate fi acum configurată pe site-ul oficial Dacia. Cea mai accesibilă versiune poartă numele ACCESS și pornește de la un preț de 8.400 de EURO.

Pentru această sumă clienții primesc un Logan cu motorizarea pe benzină de un litru SCe 65, cu o putere de 49 de KW(65 de CP), precum și cutie de viteze manuală în cinci trepte. Consumul mixt anunțat pentru acest model este de 4.9 litri la suta de km.

Ce se află pe o Dacia Logan cu „Design Argeș”?

În lista de dotări se regăsesc scaune față fără reglaj pe înălțime, 3 tetiere pentru locurile din spate, geamuri manuale spate, geamuri electrice față, airbag-uri frontale și airbag-uri laterale tip cortina, ABS, sistem de frânare de urgență automat, AFU (asistență la frânarea de urgență), centuri de siguranță fixe pentru locurile din față, 3 centuri de siguranță spate – cu prindere în trei puncte, sistem de monitorizare presiune pneuri, ESP + HSA (sistem de asistență a pornirii în rampă), sistem de prindere ISOFIX pentru locurile laterale spate, limitator de viteză și roată de rezervă de dimensiuni normale (pentru motorizări pe benzină).

De asemenea, pentru 8.400 de EURO clienții primesc un Logan cu oglinzi retrovizoare reglabile manual, cheie fixă cu 3 butoane (închis / deschis / portbagaj), computer de bord, faruri cu aprindere automată, lunetă încălzită, comandă încălzire și recirculare aer, închidere centralizată, volan reglabil pe înălțime, GSI – indicator de schimbare optimă a treptelor de viteză (cutii manuale), Design Argeș, jante oțel 15 inci, bare de protecție față și spate culoare neagră, carcase oglinzi retrovizoare de culoare neagră, tapițerie textilă specifică Access, faruri de zi (DRL) LED tip semnătură luminoasă „Y” și faruri „eco-LED” (faza scurtă LED – faza lungă halogen).

Intră în GALERIE FOTO


Sursa foto: Dacia.ro


Comentarii
Inchide