Cât costă noul Arkana? Renault a anunțat prețurile pentru primul său SUV coupe

Autor: Elena Luchian 05 mart. 2021 Știri auto

Renault a anunțat prețurile pentru noul său Arkana. Clienții vor putea comanda mașina începând cu luna aceasta. De la ce sumă pornesc discuțiile pentru noul SUV coupe al francezilor?

GALERIE FOTO

Noul Renault Arkana are un preț de pornire de 29.700 euro. SUV-ul coupe de segment C este singurul construit de un producător de volum. Acest tip de caroserie a fost rezervat, până acum, segmentului premium.

Francezii susțin că este “un hibrid la capitolele stil și motorizare”. Aceștia îi trec în cont un spațiu la picioare și un portbagaj generoase. Acesta din urmă oferă un volum de 513 litri (480 pentru versiunea E-Tech Hybrid).

Arkana măsoară 4.568 de milimetri în lungime, 1.571 de milimetri în înălțime și are un ampatament de 2.720 de milimetri. Sunt dimensiuni care îl poziționează, în gama Renault, între Koleos și Kadjar.

Garda la sol de 200 de milimetri, imaginea atletică și designul îndrăzneț îi asigură o imagine intimidantă.

Modelul poate fi comandat în versiune E-Tech Hybrid cu 145 de cai putere. Sunt disponibilă în gamă și versiunile TCe 140 și TCe 160.

SUV-ul coupe poate fi comandat cu una dintre echipările Zen, Intens și R.S. Line. Arkana are un instrumentar de bord digital de 10,2 inci și un ecran tactil de 9,3 inci, combinație rezervată versiunilor superioare. Echiparea Zen aduce la bord ecranul tactil de 7 inci și un instrumentar de bord de 4,2 inci.

Opt culori exterioare sunt disponibile în gama SUV-ului coupe: Solid White, Pearl Whit, Metal Black, Metallic Gray, Zanzibar Blue, Flame Red și Valencia Orange. Aceasta din urmă este pentru echiparea R.S. Line. Clienții pot comanda jante de 17 sau 18 inci.

Cât costă noul Renault Arkana în versiune de top?

Vârful de gamă va fi Renault Arkana R.S. Line E-Tech 145. Această versiune poate fi comandată pentru 36.200 de euro.

Cei interesați pot comanda mașina începând cu 10 martie.

Noul Renault Arkana tocmai a primit cinci stele la testele de impact Euro NCAP.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide