Cât costă noul Peugeot 408 în România: prețuri începând de la 33.600 de euro

Autor: Adrian Somai 03 nov. 2022 Știri auto

Prezentat în premieră în vara acestui an, noul Peugeot 408 poate fi comandat începând de astăzi și pe piața auto din România. Constructorul francez descrie noul model ca fiind un sedan fastback, dinamic, cu o caroserie înălțată și cu roți de dimensiuni generoase.

Noul Peugeot 408 este neașteptat pentru că este diferit. 408 reprezintă o premieră, atât în istoria mărcii Peugeot, cât și pe piața auto în ansamblu. Cu noul 408, Peugeot demonstrează ingeniozitatea echipelor mărcii, oferind o siluetă fastback inedită în vârful segmentului C. Modelul oferă o postură de felină și o alură unică, excelența unei inginerii axate pe eficiență și electrificare inteligentă, dar și emoțiile procurate de tehnologiile de ultimă generație dedicate plăcerii la condus și utilizării instinctive.

Versiunea pe benzină, cu o putere de 130 de cai putere, pornește în România de la un preț de 33.600 de euro, cu toate taxele incluse, pentru acești bani fiind oferit nivelul de echipare de bază Allure. Clienții care își doresc mai mult, își pot îndrepta atenția către nivelul de echipare Allure Pack, care are un preț de 35.200 de euro, respectiv către nivelul de echipare GT Top, care are un preț de 38.100 de euro.

Ce preț au versiunile plug-in hybrid ale noului Peugeot 408

Mai departe, versiunea plug-in hybrid de 180 de cai putere a noului Peugeot 408 pornește de la 44.200 de euro cu nivelul de echipare de bază Allure și poate ajunge până la un preț de 45.200 de euro cu nivelul de echipare Allure Pack, respectiv de 48.100 de euro cu nivelul de echipare GT Top.

În cele din urmă, noul Peugeot 408 echipat cu un sistem de motorizare plug-în hybrid de 225 de cai este oferit de producătorul francez alături de cele două niveluri de echipare superioare Allure Pack, respectiv GT Top. Prețul pornește, astfel, de la 47.500 de euro și poate ajunge până la 50.400 de euro, cu toate taxele incluse.

Pachetul GT Top vine la pachet cu jante din aliaj cu dimensiuni de 19 inci, insigna GT pe partea din spate, noua emblemă Peugeot pe ușile din față, faruri Full LED cu tehnologie Matrix Beam, stopuri 3D LED, instrumentar de bord 3D, praguri și pedale din aluminiu, decor cromat, volan din piele perforată, scaune din material FRAXX KNIT / TEP / Alcantara, hayon cu deschidere hands free, pachetul Drive Assist Plus cu șofat semi-automat (nivel 2) și cruise control adaptiv cu funcție Stop & Go, pachetul Driver Sport și pachetul Peugeot Connect SOS & Asistență.

Sursa: Peugeot 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Promotor


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide