Peugeot 408 primește o versiune specială First Edition: motorizare plug-in hybrid și mai multe surprize la interior

Autor: Adrian Somai 13 oct. 2022 Știri auto

Peugeot 408 primește la mijlocul acestei săptămâni o ediție specială First Edition, modelele acesteia urmând să fie disponibile doar pe anumite piețe și doar într-un număr limitat de exemplare. Noile modele 408 First Edition vor putea fi comandate exclusiv în mediul online.

Versiunea specială Peugeot 408 First Edition are la bază nivelul de echipare GT Line. În plus, francezii au mai pregătit câteva surprize pentru cei își vor dori unul dintre aceste modele exclusiviste. Printre acestea se numără o nuanță de culoare specială în care poate fi vopsită caroseria – Blue Obsession, un set de jante cu dimensiuni de 20 de inci și un încărcător on-board de 7.4 Kw.

Din punct de vedere tehnic, singura motorizare pe care o oferă cei de la Peugeot pentru această ediție specială First Edition este cea plug-in hybrid. În cazul acesta, vorbim despre o putere de 225 de cai. La capitolul tehnic nu au fost operate alte modificări, cifrele de performanță rămânând așadar aceleași.

Producție limitată în funcție de țară

Câteva modificări interesante există la nivelul habitaclului, acolo unde cei care vor achiziționa unul dintre exemplarele First Edition vor avea parte de câteva surprize pregătite de constructorul francez. În primul rând, aceștia vor beneficia de tehnologia i-Cockpit și de un instrumentar de bord digital 3D, căruia i se va alătura un ecran central cu o diagonală de 10 inci. În plus, francezii au mai pregătit niște scaune față încălzite, ajustabile electric și cu funcție de masaj. Nu în ultimul rând, trebuie spus că tapițeria pregătită pentru această versiune include Alcantara.

Producția modelelor din această ediție specială 408 First Edition va fi limitată și va diferi de la o țară la alta. Spre exemplu, pe piața auto britanică vor ajunge numai 50 de exemplare, în timp ce în Polonia au fost alocate 300 de exemplare.

Sursa: Autocar 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Peugeot


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide