Cât costă noul Renault Koleos în România?

Autor: Marius Vișan 30 mart. 2021 Știri auto

Renault deschide comenzile în România pentru noul Koleos. SUV-ul francezilor vine cu o nouă semnătură luminoasă 100% LED, cu opțiunea de Hill Descent Control, precum și o nouă culoare și o versiune de tapițerie inedită din piele.

Prețul de pornire este de 40.000 euro cu TVA pentru versiunea INTENS și 43.500 euro cu TVA pentru versiunea INITIALE PARIS.

La bord, totul este conceput pentru a fi cât mai confortabil. Datorită ergonomiei consolei centrale accesul la comenzile principale este foarte facil. Renault R-Link2, sistemul multimedia, cu ecran tactil de 7 sau 8,7 inci, tabloul de bord TFT cu lumină ambientală și asistență la condus inovativă oferă echilibrul perfect între confort și plăcerea de a conduce.

La exterior, atenția este captată în primul rând de inserțiile cromate care pornesc de la nivelul farurilor. Jantele de 19 inci întregesc aspectul de SUV.

Împreună cu tracțiunea integrală, funcția Hill Descent Control este acum disponibilă. Combinat cu motorul diesel Blue dCi190 X-Tronic 4WD, acest dispozitiv funcționează între 5 și 30 km / h și limitează viteza de coborâre a lui Koleos, fără a utiliza pedala de frână. Ideal pentru conducerea off-road, permite șoferului să se concentreze doar la drum.

În Romania, noul Koleos este disponibil cu motorul Blue dCi190 X-Tronic 4WD, în versiunile de echipare INTENS și INITIALE PARIS.

Noul Renault Koleos are un preț de pornire de 40.000 de euro (TVA inclus)

Versiunea de echipare INTENS are un preț de pornire de 40.000 euro cu TVA. Aceasta include numeroase sisteme de siguranță și asistență la condus. Enumerăm: ABS cu sistem de asistență la frânarea de urgență, alertă la depășirea benzii de rulare, senzor de avertizare pentru unghiul mort, sistem de alertă detecție oboseală (Unstable Trajectory Alert).

Nici la capitolul confort nu este mai prejos. Koleos vine echipat cu sistemul de închidere și demaraj tip „mâini libere”, oglinda retrovizoare electrocrom și funcția „follow-me home”.

Versiunea de echipare INITIALE PARIS are un preț de pornire de 43.500 euro cu TVA și vine în plus cu tapițerie de piele NAPPA BLACK, sistem audio Bose. Geamurile laterale laminate și jantele de aliaj de 19” design „INITIALE PARIS” accentuează și mai bine caracterul puternic al mașinii.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Renault


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide