Cât costă o Skoda Kodiaq după aproape 400.000 km? Unul dintre cele mai practice SUV-uri este vândut de BT Leasing

Autor: Ionuț Vîlciu 27 dec. 2022 Știri auto

Skoda Kodiaq este cel mai mare și mai spațios SUV din oferta producătorului ceh și rămâne unul dintre cele mai populare modele de pe piață, mai ales pentru cei care au nevoie de o mașină de familie.

Kodiaq este cel mai mare SUV din gama producătorului ceh de automobile. Fiind înrudit cu Volkswagen Tiguan, Kodiaq utilizează aceeași platformă cu ruda sa din Germania.

Rămâne o opțiune foarte bună pentru oamenii care caută o mașină spațioasă și practică pentru familie, existând chiar și o versiune cu șapte locuri.

Cât costă o Skoda Kodiaq după aproape 400.000 km?

Exemplarul vândut de BT Leasing este unul produs în anul 2018 și, conform anunțului, mașina a parcurs 380.000 de kilometri. Este vorba despre un model echipat cu un motor de 2,0 litri diesel, care are cutie automată, dar și tracțiune integrală. Este un motor economic, dar care livrează 190 CP și 400 Nm de cuplu. Prețul cerut este de 20.825 de euro cu TVA inclus.

Pentru o mașină cu un astfel număr de kilometri, acest exemplar de Skoda Kodiaq arată bine. Exteriorul are câteva zgârieturi, iar parbrizul este fisurat în partea superioară.

Și interiorul arată bine, piele scaunelor fiind intactă, fără rupturi, dar există câteva urme de uzură în zona butonului de pornire, spre exemplu.

Lista de dotări opționale cuprinde: climă automată pe 3 zone, navigație, senzori de parcare, Bluetooth, scaune încălzite si ventilate, geamuri electrice, oglinzi electrice încălzite, proiectoare de ceață, jante din aliaj, computer de bord, faruri bixenon adaptive, pilot automat, senzori de ploaie și de lumină, suspensie adaptivă, parbriz încălzit, cameră 360 și o suită de sisteme de asistență.

Skoda Kodiaq este unul dintre cele mai practice SUV-uri disponibile pe piață. Nu este o mașină care să se preteze vieții urbane, în special din cauza dimensiunilor sale. Vorbim de o mașină destul de lungă, dar care ar putea fi foarte bună pentru o familie sau pentru cineva care parcurge drumuri lungi și are nevoie de o mașină spațioasă, cu un motor economic.

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide