Ofertă BT Leasing: Skoda Superb de ocazie cu caracteristici premium la un preț accesibil

Autor: Ionuț Vîlciu 20 ian. 2023 Știri auto

O Skoda Superb break foarte bine dotată este vândută de BT Leasing cu un preț accesibil. Mașina oferă dotări de mașină premium și spațiu uriaș.

Skoda Superb este cea mai mare berlină din oferta producătorului ceh, fiind ceva mai mare chiar și decât fratele său german, Volkswagen Passat. Față de omologul său german, Skoda Superb încă oferă multiple variante de caroserie.

Cea despre care vorbim este un break în echipare Laurin&Klement cu o motorizare de 2,0 diesel, care produce 170 CP. Motorul este legat la o transmisie automată, iar mașina vine și cu tracțiune integrală.

Cât costă o Skoda Superb bine echipată?

Mașina vândută de BT Leasing este fabricată în anul 2014 și are 171.623 de kilometri la bord. Este un facelift al celei de a doua generații de Skoda Superb, dat fiind anul de producție, iar lista de dotări este demnă de o mașină dintr-o clasă superioară.

La exterior, mașina este finisată într-o nuanță de maro metalizat, iar jantele de 18 inch de culoarea antracitului completează aspectul. Farurile bixenon sunt adaptive și ar trebui să ofere vizibilitate bună. Exteriorul nu are lovituri sau alte asemenea, chiar dacă mașina are o vechime de aproape nouă ani.

Dacă exteriorul nu trădează adevărata natură a mașinii, exteriorul sigur o dă de gol. Tapițeria din piele acoperă scaunele, bancheta spate și fețele de uși. Pasagerii față au scaune electrice, încălzite, ventilate, iar șoferul dispune și de trei memorii. Clima este automată pe două zone, iar bancheta spate are încălzire pe trei trepte.

Mașina a primit și o navigație aftermarket, de mari dimensiuni, care poate fi un upgrade peste unitatea cu care mașina a venit în 2014. Aceasta poate reda conținut media, afișa navigația sau camera de marșarier.

Printre alte dotări se numără plafonul panoramic, hayonul cu acționare electrică sau cuiul de remorcare, un aspect important pentru oamenii care vor să folosească mașina pentru a tracta rulote în vacanță. Prețul cerut pe această mașină este de 13.501 euro cu TVA inclus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide