Cât costă Renault Clio E-Tech în România? Are motorizarea pe care fanii o așteptau la Dacia

Autor: Elena Luchian 23 nov. 2020 Știri auto

Renault Clio E-Tech poate fi comandat în România. Versiunea hibridă vine cu motorizarea la care sperau fanii brand-ului Dacia.

GALERIE FOTO

Noul Renault Clio E-Tech este disponibil acum și în țara noastră. Pentru noua versiune, prețul de pornire este de 18.750 de euo. Mașina vine cu motorul de 1,6 litri pe benzină și două motoare electrice. Un motor joacă rolul unui generator și poartă denumirea de HSG (High-Voltage Starter Generator). Sistemul integrează și o baterie cu o capacitate de 1,2 kWh și garantează un consum redus, dar și o valoare a emisiilor mai mică. Clio E-Tech vine cu 140 de cai putere.

Patru echipări sunt disponibile în gama noului Clio E-Tech. Linia de echipare Zen aduce un ecran tactil e 7 inci, care redă sistemul multimedia Easy Link.

Mai sus în gamă regăsim echiparea intens cu faruri full LED în forma literei C, elemente decorative cromate și scaune îmbrăcate într-o combinație de material textil și piele artificială. Aceasta este disponibilă contra sumei de 20.050 de euro.

Cei care vor mai mult, pot selecta echiparea specială E-Tech. Aceasta include jante din aliaj de 16 inci și logo-urile E-Tech Hybrid pe montantul central și pe ușa portbagajului. Își fac apariția la bord accentele albastre și combinația textil/piele în nuanțe de negru și gri. Sistemul este redat pe ecranul tactil cu dispunere verticală de 9,3 inci. Această versiune poate fi comandată cu un preț de pornire de 20.850 de euro.

Ce primește Renault Clio E-Tech în echipare de top?

Echiparea e top este RS Line, cu jante Boavista de 16 inci (opțional RS Line de 17 inci, pentru 500 de euro în plus), geamuri spate și lunetă cu tentă închisă și accente de culoare roșie în cabină. Această echipare vine însă, cu ecranul mai mic, de 7 inci. Ecranul mare poate fi comandat opțional. Prețul său de pornire este de 21.050 de euro.

Nuanțele exterioare Blanc Glacier și Gris Urban sunt gratuite, dar clienții vor plăti 410 euro pentru nuanțele metalizate.

200 de euro în plus vor plăti clienții pentru scaunele încălzite și reglabile pe înălțime și 400 de euro pentru pachetul Around View Camera & Hands-Free Parking.

Renault Captur E-Tech este deja disponibil în România. Prețul său de pornire este de 28.800 de euro. Eco-tichetul Rabla Plus scade din preț aproximativ 5.000 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide