Cât costă în România versiunea hibridă plug-in a lui Renault Captur

Autor: George Cristea 10 aug. 2020 MASINI NOI

Renault se pregătește de lansarea pe piață a versiunii hibride cu încărcare la priză a crossoverului Captur și a comunicat oferta de prelansare pentru piața românească. Iată cât costă în România versiunea hibridă plug-in a lui Renault Captur.

Intră în Galeria FOTO

Noua platformă modulabilă pe care sunt construite Renault Captur și Clio permite folosirea sistemelor de propulsie electrificate. În cazul lui Captur, francezii au ales o configurație cu încărcare la priză. Aste înseamnă o baterie mai mare și posibilitatea de a rula în modul electric pe o distanță cuprinsă între 45 km și 65 km, în funcție de stilul de conducere. Sistemul E-Tech care propulsează modelul hibrid plug-in prezintă o combinație între un motor pe benzină de 1,6 litri de generație nouă, două motoare electrice și o cutie de viteze inovatoare multimodală fără ambreiaj.

Renault a anunțat că și-a propus să „democratizeze” tehnologia plug-in hybrid prin montarea unui astfel de sistem de propulsie sub capota unui model extrem de popular, așa cum este Captur. Am fost de la început curioși să vedem care este prețul la care va fi comercializată versiunea hibridă cu încărcare la priză a lui Captur. Acum, curiozitatea ne este satisfăcută, chiar dacă este prematur să facem toate calculele.

Cât costă versiunea hibridă Renault Captur E-Tech în România?

Clienții Renault pot de astăzi să precomande noul Captur E-Tech, după ce producătorul francez a anunțat prețul. Trebuie spus că, cel puțin deocamdată, propulsia hibridă E-Tech este disponibilă doar pe echiparea de vârf Intens, ceea ce face ca prețul să nu fie chiar mic. Mai exact, vorbim de 28.800 de euro, din care s-a mai scădea aproximativ 5.000 de euro în cazul accesării programului Rabla Plus. Chiar și așa, Captur E-Tech va fi mai scump decât cea mai puternică motorizare pe benzină – TCe 155 EDC, care are un preț pentru echiparea Intens de 22.550 de euro.

Renault asigură însă o finanțare foarte avantajoasă, astfel încât acest preț să nu devină o povară pentru cei care vor comanda Captur E-Tech. Astfel, modelul hibrid cu încărcare la priză beneficiază de oferta de credit RCI Bank adresată persoanele fizice de 99 €/lună (TVA inclus). În plus, Renault va oferi primilor 50 de clienți o trotinetă electrică Leader R.S. și o cască de protecție. Lista completă a prețurilor și versiunilor va fi anunțată până la finalul anului.

Versiunea hibridă cu încărcare la priză Renault Captur E-Tech a fost prezentată publicului la început de an, la Bruxelles. Așteptăm cu nerăbdare primul test drive cu noul model, mai ales că versiunile cu motoare termice sunt printre cele mai reușite modele produse vreodată de Renault.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide