Cât costă în România cele mai ieftine mașini de la Mercedes, Audi, BMW și Volvo?

Autor: David Andrei 23 dec. 2020 Știri auto

Sunt premium, au prestigiu, au tradiție. Sunt Mercedes-Benz, Audi și BMW. În cursa granzilor germani, aleargă de zeci de ani și Volvo. Dar cât costă în România cele mai ieftine mașini ale celor mai populari constructori premium?

GALERIE FOTO

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz le propune compacta Clasa A celor care își doresc o mașină premium entry-level. Cea mai accesibilă versiune este A 160, care pornește de la 26.950 de euro.

Motorul turbo pe benzină de 1,33 litri, este același care se regăsește în gama Dacia Duster. Dar sub capota lui A 160, unitatea dezvoltă 109 cai putere și transmite resursele către puntea față prin intermediul unei transmisii manuale cu șase trepte.

Singura culoare exterioară care nu vine cu un cost suplimentar este negru Nocturn. Modelul este echipat standard cu jante de oțel de 16 inci.

BMW

Mercedes-Benz Clasa A are un rival de seamă în “persoana” lui Seria 1. Pentru compacta bavareză, discuțiile încep de la 28.025 de euro. Este suma trecută în contul lui 118i. Motorul acestei versiuni livrează 136 de cai putere, iar transmisia manuală expediază resursele către puntea față.

Nuanțele exterioare alb și negru vin fără costuri suplimentare, la fel și jantele din aliaj de 16 inci.

Scaunele sunt îmbrăcate în stofă gri antracit/negru, iar volanul multifuncțional este îmbrăcat în piele.

Audi

Cei care vor cel mai accesibil model de la Audi se pot orienta către A1 Sportback, cu preț de pornire de 22.730 de euro.

Viitorul posesor de Audi A1 entry-level, în versiune 25 TFSI, va primi mașina cu jante din oțel de 15 inci, stopuri cu tehnologie LED, aer condiționat manual și volan multifuncțonal.

A1 Sportback 25 TFSI are motorul de 1.0 litru cu 95 de cai putere și transmisie manuală cu cinci rapoarte.

Nuanța exterioară Alb Cortina intră în preț, la fel și trei tipuri de tapițerie din stofă dintre care clientul poate alege. Audi îl echipează și pe A1 cu funcția care permite apelarea numărului de urgență, eCall.

Volvo

Pentru cei care vor un Volvo, cea mai accesibilă opțiune este XC40 T2 cu linie de echipare Momentum. Această versiune pornește de la 33.035 de euro.

Are motor pe benzină, care dezvoltă 129 de cai putere și 245 Nm, cuplat la o transmisie manuală.

Vine cu jante de 18 inci și faruri LED, iar la bord se regăsesc un instrumentar de bord digital de 12,3 inci, un display tactil de 9 inci, un sistem de climatizare automată, volan și schimbător îmbrăcate în piele.

Viitorul posesor de Volvo XC40 Momentum va primi o serie lungă de sisteme de asistență și moduri de rulare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide