Cât costă să-ți parchezi mașina în camera de hotel și unde există această facilitate?

Autor: Mihai Morcovescu 07 mai 2022 Știri auto

Dacă vei ajunge vreodată cu mașina în Frankfurt trebuie să știi că există un hotel unde ai posibilitatea să-ți parchezi mașina… în cameră! Stabilimentul care oferă această facilitate unică în lume se află lângă aeroportul din orașul german, iar lucrările de construcție au fost finalizate în primăvara acestui an.

Turiștii au la dispoziție și un wallbox pentru încărcarea mașinilor electrice

Pentru cei care stau cu grija automobilului atunci când se află în vacanță, un hotel din Frankfurt a găsit soluția. De acum încolo, cei care vor trece pragul hotelului „b’Mine” din Frankfurt își vor putea lua mașina cu ei în cameră.

Pentru a beneficia de această facilitate, clienții hotelului vor trebui să achite 180 de euro pentru fiecare noapte de cazare. În plus, aceștia vor putea face obișnuitul check-in direct din mașină prin intermediul unei aplicații dedicate. Asta dacă nu apelează la metoda clasică, și anume cardul primit de la recepția hotelului.

Turiștii au posibilitatea să urce în camera rezervată la volanul propriului autoturism cu ajutorul a două lifturi speciale. Acestea se numesc „CarLift” și pot transporta o greutate de până la patru tone, ceea ce înseamnă că pot transporta și SUV-uri. Mașinile vor fi garate în așa-numita „CarLoggia”, un fel de balcon lipit de camera de hotel.

În fiecare dintre aceste camere să găsește câte un „wallbox” unde clienții își pot încărca mașina electrică sau cea hibridă. În plus, gazdele le oferă oaspeților o bicicletă sau o trotinetă pe baterii în timpul șederii lor. În total, hotelul dispune de 40 de astfel de camere. Acestea vor putea fi rezervate și folosite și de către motocicliști sau bicicliști.

Interesant este faptul că până și sălile de conferințe au fost adaptate pentru ca participanții la mese rotunde să o poată face la volanul mașinii lor. Costurile de construcție ale hotelului „b’Mine” se ridică la circa 70 de milioane de euro.

Grupul hotelier german a anunțat că intenționează să construiască și să opereze 30 de astfel de hoteluri până în 2030. În momentul de față, în afară de cel din Frankfurt, mai există hoteluri în Düsseldorf și în Köln.

Sursa: FNP

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: B'Mine Hotel


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide