Cât costă să transformi Dacia Duster într-o mini autorulotă? Dotările includ o plită și chiuvetă

Autor: Ionuț Vîlciu 19 apr. 2024 Știri auto

O companie din Polonia a creat un kit pentru Dacia Duster cu care SUV-ul poate fi transformat într-o mașină numai bună pentru ieșirile în natură.

Dacia Duster este unul dintre SUV-urile preferate de cei ce vor o mașină accesibilă și capabilă, cu care să iasă în teren accidentat și, de ce nu, să meargă la camping.

Masa redusă, sistemul de tracțiune integrală și garda la sol înaltă au făcut din Duster un model apreciat printre posesori și pasionații de off-road.

În plus, pentru cea de-a treia generație, Dacia a replicat conceptul introdus pentru prima dată pe Jogger și a creat un set de camping pentru Duster. Însă, dacă dețineți o Dacia Duster din a doua generație, o companie din Polonia vine cu o soluție cel puțin la fel interesantă.

Cât costă să montezi pat, aragaz și chiuvetă în Dacia Duster 2?

Compania poloneză Raxo a creat un kit pentru Dacia Duster care poate transforma SUV-ul într-o mini autoruloră, oferind echipamentele de bază pentru un weekend la camping în natură.

Asemenea opțiunii oficiale pe care Dacia o pune la dispoziție pentru Jogger și Duster 3, kit-ul de la Raxo include un pat pliabil. Acesta este alcătuit din mai multe segmente mici, care se pliază deasupra cutiei din portbagaj, astfel că devine foarte compact atunci când nu este folosit. Patul măsoară 1.910 mm lungime și 950 mm lățime.

În cutia de depozitare din baza patului sunt montate o plită și o chiuvetă. Aceasta este alimentată de un rezervor de apă detașabil. Astfel, cei ce vor să meargă într-o aventură scurtă în natură vor putea găti, spăla vasele și dormi în mașină.

Prețul pentru întregul set este listat pe site-ul producătorului la 5.890 de zloți polonezi, ceea ce se traduce prin 1.360 de euro. Merită investiția într-o asemenea modificare?

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Raxo


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide