Peste 1.000 de clienți au cumpărat pachetul ce transformă Dacia Jogger într-o mică autorulotă

Autor: Ionuț Vîlciu 18 dec. 2023 Știri auto

Pachetul ce transformă Dacia Jogger într-un dormitor pe roți a fost ales de peste 1.000 de clienți. Vom vedea această opțiune și pe noua generație Duster.

Odată cu prezentarea gamei Extreme în primăvara acestui an, Dacia a introdus și opțiunea Sleep Pack, primul element din gama de accesorii InNature. Acest pachet disponibil opțional pe Jogger transformă cel mai versatil model de la Dacia într-un adevărat dormitor pe roți.

Sleep Pack este alcătuit dintr-o cutie confecționată din lemn, cu o greutate proprie de 50 de kilograme, ce este montată în portbagajul lui Jogger. De asemenea, în momentul în care această cutie este închisă, oferă un volum de stocare de 220 de litri.

Peste 1.000 de clienți au comandat Sleep Pack pentru Dacia Jogger

Această cutie se poate deschide pentru a crea o suprafață plană în interiorul Daciei Jogger. În câteva minute, cutia poate fi transformată într-o suprafață plană, pe care se montează o saltea pentru dormit. Dacia spune că aceasta echivalează un pat pentru două persoane, cu o lungime de 190 cm și o lățime de 130. Până la plafonul mașinii mai rămân cel puțin 60 cm. În plus, Capacul cutiei poate fi utilizat ca masă, astfel că puteți așeza diferite obiecte pe acesta sau servi masa în natură.

Dacia a anunțat că Sleep Pack va fi disponibil și pe noua generație Dacia Duster, prezentată recent. Până când vom vedea noul Duster la vânzare, Dacia anunță că ritmul comenzilor pentru această opțiune a rămas susținut și că, lunar, peste 100 de clienți din Europa optează pentru acest accesoriu dedicat ieșirilor în natură.

Dacia anunță că, în luna decembrie a acestui an, Sleep Pack a ajuns la peste 1.000 de unități livrate. Clienții pot alege să îl cumpere odată cu noua lor mașină, dar este disponibil și pentru cei ce dețin deja un Jogger și își doresc această dotare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide