Cât costă un Volkswagen Passat de Olanda. Este una dintre cele mai iubite mașini second-hand

Autor: Adrian Somai 03 oct. 2022 Știri auto

Șoferii români iubesc mașinile germane, iar noi nu credem că exagerăm cu nimic dacă spunem că Volkswagen Passat este probabil cea mai căutată și mai apreciată mașină la mâna a doua printre conducătorii auto din țara noastră. De altfel, nici nu avem nevoie de niște statistici în acest sens, este de ajuns să ne uităm în jurul nostru pe șosea atunci când conducem pe drumurile din România!

Prețurile de pe piața second hand din România le știm deja cu toții, însă te-ai întrebat vreodată cât costă oare un model Volkswagen Passat la mâna a doua în Olanda?

Ei bine, remarcăm la începutul acestei săptămâni un anunț de pe o platformă specializată din Țara Lalelelor ce are în prim plan un automobil VW Passat Wagon din 2010. Mașina este de culoare neagră și, așa cum se poate observa și din fotografii, a fost păstrată în condiții destul de bune. La prima vedere cel puțin, mașina pare că a fost destul de îngrijită.

Peste 300.000 de kilometri în bord

Din punct de vedere tehnic este echipat cu o unitate de motorizare diesel 2.0 TDI, capabilă să dezvolte o putere de 141 de cai, în timp ce transmisia este asigurată printr-o cutie de viteze manuală. Numărul kilometri din bord contează foarte mult atunci când vorbim despre o mașină la mâna a doua, așa că trebuie să spunem că acest VW Passat vine cu aproape 320.000 de kilometri parcurși în acești 12 ani care s-au scurs de la momentul ieșirii de pe porțile fabricii și până astăzi.

Revenind la partea financiară, proprietarul acestui Volkswagen Passat din orașul Kaatsheuvel din Olanda își propune să vândă mașina cu 4.990 de euro. Ce crezi, judecând după fotografii și după informațiile oferite de proprietar, își merită banii acest Passat din 2010 sau nu pare a fi o investiție prea bună?!

Sursa: Ooyyo

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ooyyo


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide