Cât costă în România un Volkswagen Tiguan din 2018 cu aproape 200.000 km la bord – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 14 apr. 2023 Știri auto

O bancă din România vinde un Volkswagen Tiguan din 2018. Mașina are un rulaj destul de mare, dar merită sumă cerută?

Volkswagen Tiguan este unul dintre cele mai vândute SUV-uri compacte din Europa, alături de modele precum Hyundai Tucson sau Kia Sportage. SUV-ul german oferă clienților o gamă mare de opțiuni și motorizări, putând fi cumpărat chiar și într-o versiune cu șapte locuri, numită Tiguan Allspace.

De-a lungul celor două generații, Volkswagen Tiguan a fost cumpărat în multe versiuni și motorizări, fiind foarte populară motorizarea diesel de 2.o litri, un motor destul de echilibrat pentru acea caroserie, care oferă și cifre de consum bune.

Exemplarul vândut de BT Leasing este fabricat în 2018 și are 197.512 km la bord. La un calcul rapid, mașina a parcurs aproximativ 50.000 km pe an. Este un număr consistent de kilometri, mai ales pentru o mașină cu o vechime de 4-5 ani. Cu toate acestea, cel puțin din punct de vedere estetic, mașina se prezintă bine. BT Leasing cere pe acest Tiguan suma de 21.622 de euro cu TVA inclus.

Ce dotări primești pentru banii plătiți?

Sub capotă se află un motor de 2.0 litri, pe motorină, ce dezvoltă 150 CP. Este un exemplar dotat cu transmisie automată DSG și cu tracțiune integrală 4Motion.

Exteriorul este finisat într-o nuanță de negru, iar jantele din aliaj vopsite în două tonuri completează aspectul. Observăm și că această mașină este echipată cu faruri full LED, care vor oferi o vizibilitate mai bună pe timp de noapte.

La interior, mașina nu are urme de anormale de uzură, am putea spune chiar că nu își dă de gol kilometrajul dacă nu ne uităm în bord. Inclusiv pielea de pe volan este în stare bună, iar textilul care îmbracă scaunele nu are urme accentuate de uzură.

Din punct de vedere dotări, mașina vine echipată cu: climă automată pe 3 zone, navigație, senzori de parcare, Bluetooth, scaune încălzite, geamuri electrice, oglinzi electrice și încălzite, pilot automat adaptiv, cârlig de remorcare, senzori de ploaie și de lumină, hayon cu acționare electrică, cameră de marșarier, pad de încărcare wireless pentru telefoanele mobile și încălzire auxiliară.

Ați cumpăra un astfel de autovehicul rulat sau ați merge pe o mașină nouă, dar dintr-o clasă inferioară?

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide