Cât durează, de fapt, livrarea unei mașini Dacia?

Autor: Marius Vișan 18 feb. 2021 Știri auto

O întrebare frecventă pe care și-o pune un client care vrea o mașină nouă este cât durează livrarea. Indiferent că este vorba de o mașină Dacia, sau oricare altă marcă, orice client speră că aceasta să ajungă în fața casei cât mai repede.

Cei care optează pentru o mașină produsă la Mioveni trebuie să știe că timpul de livrare a unui automobil Dacia variază în funcție de numărul și varietatea modelelor de pe stoc la momentul când efectuează comanda.

De asemenea, aceasta poate varia și în funcție de modalitatea de achiziție: numerar, finanțare sau prin Programul Rabla. În funcție de asta durata poate varia între câteva zile și câteva luni.

Durata de livrare a unei mașini Dacia poate varia între câteva zile și câteva luni

Dacă ai comandat o Dacia și vrei să afli data aproximativă de livrare se recomandă contactarea unui agent din rețeaua de vânzare.

Statut român susține achiziția de mașini noi prin eco-bonusuri (Rabla și Rabla Plus 2021)

Programul Rabla are la baza acordarea unui tichet în valoare de 6.500 lei pentru o mașină veche casată, utilizabil doar pentru achiziția unei mașini noi. Pentru achiziția unui autoturism nou se poate folosi un singur tichet Rabla.

Pe lângă suma de 6.500 lei, mai poți beneficia de următoarele eco-bonusuri, acordate în anumite condiții. Un eco-bonus de 1.000 lei (suplimentar față de prima de casare), pentru cumpărarea unei mașini al cărei motor generează emisii de CO2 mai mici / egal cu 105g CO2/km (WLTP). Apoi mai există și un alt eco-bonus de 1.000 lei (suplimentar față de prima de casare) pentru achiziția unei mașini cu sistem GPL.

Programul Rabla este derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu. Pentru Rabla și Rabla Plus 2021 data de începere nu a fost încă stabilită. Luând în considerare anii trecuți, cel mai probabil fondurile vor putea fi accesate începând cu sfârșitul lunii martie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide