Câte maşini au fost distruse în cele 24 de filme cu James Bond şi care este preţul real al daunelor

Autor: Mediafax 10 ian. 2019 Știri auto
Câte maşini au fost distruse în cele 24 de filme cu James Bond şi care este preţul real al daunelor

V-aţi întrebat vreodată câte maşini au fost distruse în cele 24 de filme cu James Bond şi care este preţul real al daunelor? Rezultate sunt de neimaginat.

Un nou ghid interactiv a analizat fiecare film James Bond pentru a afla care fost valoarea totală a daunelor pe care le-a cauzat Agentul 007 asupra maşinilor folosite. Cu ajutorul unui calculator, numit Carnage, studiul a analizat fiecare avarie a vehiculelor şi a folosit categorii de asigurări pentru a calcula costul final.

Cel mai distructiv actor care l-a impersonat pe Bond este Roger Moore, acesta făcând praf cinci maşini de-a lungul a cinci filme.

Cel mai costisitor James Bond este Daniel Craig, ale cărui daune ajung la suma uriaşă de 3,1 milioane de lire sterline. Craig a reuşit acest lucru de-a lungal a numai patru filme.

Carnage Calculator, creat de o companie de leasing de automobile, a colectat date despre fiecare film din franciză şi a dezvăluit exact care este preţul real pe care spionul l-a cauzat până acum de-a lungul carierei.

Utilizatorii pot vedea fiecare vehicul condus de Bond precum şi o descriere despre scena din film şi avaria pe care a suferit-o maşina. Astfel, acest calculator unic a dedus impactul financiar total pe care l-a avut Bond ca şofer.

Pentru a calcula preţul fiecărui vehicul, preţurile au fost ajustate conform ratei de inflaţie. Apoi, daunele au fost calculate prin diverse categorii de asigurări. Datele au fost luate de la 25 de surse diferite precum şi filmele originale.

În 18 filme, faimosul spion a avariat în total 23 de automobile din cauza stilului de condus agresiv.

Dintre toţi cei care l-au impersonat pe James Bond, Sean Connery este cel Agentul 007 cel mai precaut, reuşind să păstreze maşinile intacte în trei filme.

Până acum, Bond a avariat opt maşini marca Aston Martin, Daniel Craig fiind în fruntea clasamentului distrugând trei maşini de la această marcă. În total 11 vehicule diferite sunt ruinate complet precum un Rolls Royce Silver Cloud II şi infamul autobuz AEC Regent.

Nesurprinzător este faptul că maşina Aston Martin DB10 a lui Daniel Craig este cel mai scump vehicul distrus vreodată în franciza filmului. 10 modele au fost create exclusiv pentru a fi folosite în filmul Spectre. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide