Câte străzi neasfaltate există în Bucureşti şi ce planuri are Primăria pentru ele. Gabriela Firea: Ştiu, e greu de crezut că sunt străzi neasfaltate

Câte străzi neasfaltate există în Bucureşti şi ce planuri are Primăria pentru ele. Gabriela Firea: Ştiu, e greu de crezut că sunt străzi neasfaltate

Autor: Mediafax acum 2 ani Știri

Primăria Capitalei va moderniza aproape 270 de străzi din Bucureşti, proiectul fiind votat în şedinţa de joi a CGMB, primarul Gabriela Firea subliniind că lista arterelor neasfaltate este deschisă. Firea a mai spus că lucrările vor fi realizate de companii de stat şi private.

„Primul program pe care vreau să vi-l prezint se referă la nicio stradă din Bucureşti fără asfalt şi fără utilităţi publice. În Bucureşti, în acest moment, există circa 270 de străzi fără asfalt şi fără utiliăţi publcie, în diferite sectoare ale Capitalei. Vă dau şi câteva exemple. În sectorul 1 sunt 94 de străzi fără asfalt, în sectorul 2 – 11, în Sectorul 3 – 33, în Sectorul 4 – 40 de străzi fără asfalt şi utilităţi, în Sectorul 5 – 11, în Sectorul 6 -77 de străzi neasfaltate. Ştiu, este greu de crezut, În 2018 mai sunt în capitala ţării aproape 270 de străzi neasfaltate şi fără utilităţi. De aceea, ca primar general, demarăm acest program multianual care va începe imediat. Dacă azi va fi votat, vom prioritiza cele 270 de străzi nu pe criterii subiective, ci în funcţie de clarificarea aspectelor juridice, a detaliilor de urbanism şi a proiectelor tehnice”, a declarat primarul general Gabriela Firea, în deschiderea şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti de joi.

Proiectul a fost votat cu 42 de voturi pentru şi opt abţineri.

Edilul a mai spus că lista este deschisă, bucureştenii având posibilitatea să informeze municipalitatea cu privire la străzi ce nu se află în proiect.

 Comentarii
Inchide