Caz incredibil la Chişinău: O şoferiţă care a omorât un om şi a băgat în spital alţi 28 avea 43 de amenzi de circulaţie şi cinci dosare penale! Galerie FOTO

Autor: Cristian Agatie 01 oct. 2019 Știri auto

Intră în galeria foto

O şoferiţă a provocat un accident rutier grav în Chişinău (Republica Moldova), după ce a intrat fără să se asigure într-o intersecţie. Maşina pe care o conducea, un Porsche Cayenne, avea 130 km/h în momentul în care a lovit un troleibuz plin cu pasageri. În urma accidentului, un om a murit şi alţi 28 au fost spitalizaţi.

Şoferiţa are un cazier impresionant, fiind amendată contravenţional de 43 de ori în ultimii 10 ani. În plus, i s-au deschis cinci dosare penale, fiind prinsă în repetate rânduri beată la volan, motiv pentru care a şi executat o pedeapsă de 6 luni de închisoare.

Potrivit informaţiilor de la acest moment, Svetlana Ungureanu a intrat cu un Porsche Cayenne ce avea o viteză de 130 km/h într-un troleibuz ce tocmai pleca de la semafor, împingându-l pe trotuar. Bărbatul care se afla pe locul din dreapta a maşinii de lux a murit, şoferiţa este în stare gravă, iar alte aproape 30 de persoane din troleibuz au ajuns la spital. La o zi după accident, nouă răniţi sunt încă în spital, inclusiv doi copii.

Potrivit Agora.md, Ungureanu a avut cel puţin cinci dosare penale, primul în 2010, fiind prinsă beată la volan de mai multe ori, sau refuzând testele. În octombrie 2018 a primit o pedeapsă de 4 luni de închisoare cu suspendare, în aceeaşi zi provocând un accident, tot sub influenţa alcoolului. În toamna anului trecut a primit o pedeapsă cu executare, ea ajungând în penitenciarul de la Rusca.

Şeful Poliţiei din R. Moldova, Gheorghe Bălan, a declarat că în perioada 2010-2018 au fost întocmite 43 de procese-verbale contravenţionale pe numele Svetlanei Ungureanu.

Aceasta nu mai avea permis, judecătorii ridicându-i la ultima condamnare şi dreptul de a conduce, pentru doi ani.

Intră în galeria foto

Citeşte şi 

Un nou examen medical pentru şoferi. Dacă nu treci testul, rămâi fără permis

Preţurile pentru Ford Puma, noul SUV produs la Craiova

Un Volkswagen Lupo cu 1800 de CP e ca un pitbul pe roţi. Made in Romania – VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide