Ce a pățit proprietarul unui Ferrari F8 Tributo care nu și-a plătit asigurarea

Autor: Promotor 15 mai 2022 Știri auto

Atunci când apar pe șosele mașinile exotice atrag atenția celorlalți participanți la trafic, dar mai ales a polițiștilor. De cele mai multe ori, șoferii modelelor exclusiviste se aleg cu amenzi usturătoare ca urmare a manevrelor ilegale pe care le fac pe drumurile publice. Nu este și cazul acestui șofer din Germania, care a pățit-o din cu totul alt motiv.

Un Ferrari F8 Tributo are un preț de catalog de circa 300.000 de euro

Ferrari F8 Tributo este modelul pe care producătorul de la Maranello l-a introdus în gamă în locul lui 488 GTB. Acesta folosește un motor V8 twin-turbo de 3,9 litri, care livrează 720 CP și 770 Nm de cuplu. În aceste condiții, bolidul italian realizează sprintul 0-100 km/h în numai 2,9 secunde și atinge o viteză de vârf de 340 km/h.

Având în vedere aceste cifre, ai fi tentat să crezi că acest șofer a fost amendat pentru depășirea limitei legale de viteză. Cu toate acestea, motivul pentru care a fost oprit de polițiști a stârnit un val de reacții în rândul internauților. Concret, proprietarul acestui Ferrari F8 Tributo din orașul german Mettmann a fost oprit deoarece nu și-a plătit asigurarea.

Potrivit poliției locale, supercarul de 300.000 de euro a fost înmatriculat pentru prima dată în luna ianuarie 2022. De atunci, însă, șoferul de 32 de ani nu a achitat nici una dintre ratele lunare ale poliței de asigurare. Acest lucru i-a determinat pe oamenii legii să-i anuleze actele.

Suplimentar, i-au confiscat plăcuțele de înmatriculare la fața locului, forțându-l pe proprietar să plătească din propriul buzunar pentru a putea transporta mașina până acasă cu o platformă.

Poliția din Mettmann a postat pe pagina sa oficială de Facebook o fotografie cu mașina. Comentariile acide la adresa șoferului nu au întârziat să apară. Majoritatea comentariilor internauților au fost de genul: „Își poate permite un Ferrari de 300.000 de euro, dar nu își plătește asigurarea?”.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ferrari



Comentarii
Inchide