Ce cred străinii despre Dacia Sandero? Părerea unui vlogger după 1 săptămână petrecută cu mașina – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 05 nov. 2023 Știri auto

Dacia Sandero este cel mai popular model Dacia la nivel european, ba chiar rivalizează cu Tesla Model Y pentru titlul de cea mai vândută mașină în Europa în acest an. Există foarte mulți proprietari români care sunt satisfăcuți de alegerea lor, dar ce părere au străinii despre modelul subcompact produs de Dacia?

JayEmm on Cars, un vlogger cunoscut din Marea Britanie a cerut cea mai ieftină mașină din parcul de presă al Dacia UK. El a primit o Dacia Sandero pe care a condus-o timp de o săptămână și în cel mai nou clip al său ne povestește concluziile pe care le-a tras.

Mașina pe care a primit-o este o Dacia Sandero în echiparea Expression, mașină despre care spune că are un preț de listă de aproximativ 15.550 de lire sterline sau circa 17.800 de euro. Pentru această sumă de bani, un client va primi motorul de 1,0 litri și 90 CP cuplat cu o transmisie manuală cu 5 trepte, geamuri electrice, aer condiționat, un ecran de 8 inch cu conectivitate Android Auto și Apple CarPlay și senzori de parcare, plus o cameră de marșarier.

Ce părere are vloggerul despre Dacia Sandero?

Englezul se declară destul de mulțumit de mașină și spune că micul hatchback oferă o experiență plăcută la volan, fără prea multe pretenții. De asemenea, este mulțumit de economia bună de carburant a motorului de 1 litru și spune că cei 90 CP sunt destui, dacă nu încarci mașina prea mult. El găsește acționarea ambreiajului și a cutiei de viteze foarte ușoară, spunând că este o mașină ușor de condus de oricine.

„Ambreiajul și cutia de viteze, în special, sunt fantastice, așa că cred că aceasta ar fi o primă mașină excelentă” a spus Jay despre mașină. „Poți să-ți iei copilul în ea să-l înveți toate noțiunile de bază ale condusului, bunica o poate împrumuta pentru a-și face cumpărături, este tot ce ai nevoie”, mai adaugă el.

Totuși, el a descoperit și câteva probleme. Printre acestea se numără volanul care nu era centrat, mașina afișa o eroare referitoare la sistemul de monitorizare a presiunii în pneuri, iar un sunet ciuda apărea la viteze de peste 100 km/h. De asemenea, el a descoperit și câțiva „greieri” care se aud în interiorul cabinei din cauza faptului că unele elemente nu au fost montate corespunzător.

Concluzia vloggerului este că Sandero se poate dovedi o ofertă bună pentru oamenii care doresc o mașină accesibilă, fără prea multe pretenții, dar spune că s-ar uita și la alternative care, chiar dacă par inițial mai scumpe, s-ar putea dovedi mai fructoase în timp.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: JayEmm on Cars


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide